Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
New Features:
Reward Points System
RMA System
Grid, List Product listings
Gift Voucher System
Credit System
Reorder System
Wish List System
Affliate System
Option Text Fields
Banner Manager
One-Page Checkout
etc.. İndir
Fonksiyonlar iyi ama ana sayfa ve sag sol bloklarda ürün gösterimini sevmedim.. eski sürümde ürün modülleri home ve left right olarak ayrı ayrı idi simdi tek dosya ve göstermek istedigimiz yere göre tekrar tekrar düenelme yapmak lazım.. ana sayfa ve yan blokta gösterme durumuna göre...SEVMEDİM bu sürümü...
Gerçekten çok güzel de birşey takıldı gözüme.O da "Stokda var" yazısı.Geçmiş sürümlerde de durum aynı. Opencart kullanan arkadaşların çoğunun sitesinde bu şekilde durmakta. Doğrusu "Stokta var" değil midir? Çok küçük birşey ama işte ben gördükçe bir garip oluyorum
bu sürümle birlikte inş. güzel bir seo modül çalışmasıda gelir siz değerli üstatlarımızdan boyle bir modül yapmanızı rica ediyorum gece gece çok şey istemiyorumdur umarum....
Arkadaşlar acele etmeyiniz her ne kadar tam sürüm denilse de hala hatalar içermektedir. Belki RC3 demeleri gerekirdi çünkü aynı gün içinde Opencart Proje Sahibi Daniel 3 kez güncelledi tam sürümü ve yarın yine güncellenecek, çünkü bir kaç acil giderilmesi gereken hatayı bugün düzelteceğini yazmıştı.
henüz kurulum yapmayın
özellikle sıfırdan site hazırlayacaklar için bir hafta kadar daha beklemeleri gerekli. gün içerisinde bile sürüm güncellendi. sanırım bu sürüm rc3 oldu. tam çalışır sürüm için upgrade çıkmasını beklemenizde yarar var. ama kurulum yapıp test etmek serbest