TECHNOLOG' Alıntı:bence acele etmeyin. bakın daha geçen hafta 1.5.0 süümü çıktı bi kaç gün içinde hatalar bulundu ve düzeltiliyor. ve bu halen devam ediyor.
ea430' Alıntı:tşk. ederim fakat open cart konusunda yeniyim ve hataları aldıkca open cartı daha yakından tanımaya çalışıyorum...
nerdeyse 3-4 haftadır open cart üzerinde çalışıyorum bu sürümü bekliyordum şimdi ise bütün şirket sitelerimin hepsinin open carta cevirmeyi planlıyorum ve bir 2 tane büyük sitemizi cevirdim ortlama 45bin üyesi olan bir eticaret sitesi
şuan değil ilerleyen dönemlerde inş.TECHNOLOG' Alıntı:ea430' Alıntı:tşk. ederim fakat open cart konusunda yeniyim ve hataları aldıkca open cartı daha yakından tanımaya çalışıyorum...
nerdeyse 3-4 haftadır open cart üzerinde çalışıyorum bu sürümü bekliyordum şimdi ise bütün şirket sitelerimin hepsinin open carta cevirmeyi planlıyorum ve bir 2 tane büyük sitemizi cevirdim ortlama 45bin üyesi olan bir eticaret sitesi
45 bin üyesi olan siteyi tanımak isterim doğrusu.
BanSn' Alıntı:45bin üyesi olan e ticaret sitesini kapatıp bakıma alacak kadar da kendinize güveniyorsunuz demek. 1000 üzerinde üyesi olan sitelerimiz (ki toplasan 3 tanedir )5 dakika ulaşılmaz olsun telefonum susmuyor. helal olsun ve bende tanımak isterim gerçekten sitenizi ve sattığınız ürünleri de görmek ve hatta üye olmak isterim.
allah iyliğini versin be kardeşim saoll ya sayende gece gece güldüm ama iyi geldi gerçekten saol...osdem66' Alıntı:Bencede uzatmayalım tutarsızlık uzatılamaya gelmez... 50000 ürün üye basına 1 ürün güzel..
BanSn' Alıntı:sevgili arkadaşım
profilimi incelemiş olsaydın 96 yılından beri sektörde olduğumu görürdün.
45bin üye emin ol (e ticaret, akıllı ticaret isim haklarına sahip biri olarak söylüyorum bunu ki türkiyede ki ilk e ticaret yazılımlarından birini yazmış firmanın sahibiyim, hepsiburada gibi bir ütopyanın ilk kurulumunda danışmanlık yapmış biri olarak da ekliyorum) bilinmeyenlere götüren bir rakam.
osdem hepsiburadanın an itibari ile 123bin üyesi var. bi kaç bin eksik yada fazla olabilir. bu rakamı bir kişinin farklı mail adresleri ile üyeliklerini de kapsadığını hatırlatmak isterim. aktif kullanıcı sayısı ise 35bin civarında. yani üye çok alışveren yapan az
opencart herşeyi kaldırır. özel yazılım size özeldir paket değildir. opencart, cs cart vb. hepsinin temelinde sağlam bir alt yapı gerektirir ki osdem arkadaşımız da bu konuya değinmiş. serverınızı nerede tutuyorsunuz. hizmeti ne şartlarda alıyorsunuz diye sormuş anladığım kadarı ile.
not : şu anda kapalı olan bir sitenin donanımhaberde reklamının çıkması da enteresan geldi. valla merak ettik zaten senelerdir olan ama duymadığımız bir site varmış belki de duyduk bilmiyoruz. neden paylaşmadığınızı da ayrıca merak etmekle beraber saygı duyuyorum. ama merak işte bi kere girdimi insanın kanına şüphe etmeden didiklemeden duramıyor.
45 bin üye 50bin ürün ile opencart alt yapısını kullanacaksanız, sizi ayrıca takdir edeceğim. altında ki opencart ve opencart-tr linklerini kaldırmadığınız sürece
eren70' Alıntı:konu 1.5.0.3'ün yayınlanmış olmasıydı, en azından deneyenler fikrini belirtsin falan diye düşünmek gerek ama naklen kavga izler gibiyiz