- Web sitesi
- www.opencart-tr.com
RE: OpenCart 1.4.8 Sürümüne Geçmek (Güncellemek)
Yazılımı yapanlara suç atmadan önce hatayı kendinizde arayınız. Şuana kadar değişik versiyonlardan defalarca 1.4.8-1.4.8b versiyonuna güncelleme yaptım hiçbir hata ile karşılaşmadım.
Ayrıca temanız 1.4.8 uyumlu değil. 1.4.8 de home.tpl dosyasında "TEXT_LATEST" ve "products" diye bir değişken yok. Default tema dosyalarını incelerseniz kendiniz de görebilirsiniz.
Mesajınıza yanlış yere açmışsınız. Bu aldığınız hata 1.4.8 versiyonun hatası değil. Güncelleme yaparken tamamen sizin kişisel hatalarınızdan dolayı oluşan bir hata.
mctr12' Alıntı:ya ben yeni güncelledim sistemi ana sayfamda bu cansıkıcı hata çıktı acil yardım bekliyorum saygılar
NOTICE: UNDEFINED VARIABLE: TEXT_LATEST IN /HOME/VHOSTS/CANSTORE.UEUO.COM/STORE/CATALOG/VIEW/THEME/CANS/TEMPLATE/COMMON/HOME.TPL ON LINE 7
Notice: Undefined variable: products in /home/vhosts/canstore.ueuo.com/store/catalog/view/theme/CanS/template/common/home.tpl on line 15
satırlara bi göz attım ama hiç birşey anlamadım
bu arada temam 8 versiyonuna uygundur başka hostlarda denenmiştir.
keşke güncellemeseydim dediğiniz ayarları yaptım yapmaz olaydım admin girişi yapamıyorum şimdide bu sorun neden kaynaklanıyor. zor durumda kaldım acil yardımlarınızı bekliyorum siteyide kapattım. yarına kadar açmam lazım saygılar
ya bide bu hatalar ne ya bu yazılımı yapanlar uyorlar mı insan yaptığı şeye bakar bi test kullanımı yapar. sonra yayınlar 2 olmadı 3 yıl sonra önemli olan hatasız böyle daha kötü oluyor
Yazılımı yapanlara suç atmadan önce hatayı kendinizde arayınız. Şuana kadar değişik versiyonlardan defalarca 1.4.8-1.4.8b versiyonuna güncelleme yaptım hiçbir hata ile karşılaşmadım.
Ayrıca temanız 1.4.8 uyumlu değil. 1.4.8 de home.tpl dosyasında "TEXT_LATEST" ve "products" diye bir değişken yok. Default tema dosyalarını incelerseniz kendiniz de görebilirsiniz.
Mesajınıza yanlış yere açmışsınız. Bu aldığınız hata 1.4.8 versiyonun hatası değil. Güncelleme yaparken tamamen sizin kişisel hatalarınızdan dolayı oluşan bir hata.