kadir34
OpenCart-TR
bu yandan açılır kategori modülü bende var ama 1.4.9.x versiyonları için ben bunu 1.5.0.x sürümleri için kullanmak istiyorum nasıl yaparım
kadir34' Alıntı:bu yandan açılır kategori modülü bende var ama 1.4.9.x versiyonları için ben bunu 1.5.0.x sürümleri için kullanmak istiyorum nasıl yaparım
Fatal error: Cannot access private property Document::$title in /home/esenlera/public_html/alisveris/admin/controller/module/sidebarmenu.php on line 8
matrockbilisim' Alıntı:kadir34' Alıntı:bu yandan açılır kategori modülü bende var ama 1.4.9.x versiyonları için ben bunu 1.5.0.x sürümleri için kullanmak istiyorum nasıl yaparım
sana katılıyorum 1.5.0.x sürümü için denedim fakat hata aldım.
Kod:Fatal error: Cannot access private property Document::$title in /home/esenlera/public_html/alisveris/admin/controller/module/sidebarmenu.php on line 8
bregma' Alıntı:matrockbilisim' Alıntı:sana katılıyorum 1.5.0.x sürümü için denedim fakat hata aldım.
Kod:Fatal error: Cannot access private property Document::$title in /home/esenlera/public_html/alisveris/admin/controller/module/sidebarmenu.php on line 8
Konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır? 1.5 güzel ama uyum sorunları zorluyor.