Open Cart'ta Onaylı Ve Onaysız Şeklinde İlan Ekleme Özellikli Modülü Yazdırılacaktır

TesbihShop

OpenCart-TR
Selam arkadaşlar, Open Cart yazılımı üzerinde üyeler tarafından onaylı ve onaysız şeklinde ilan ekleyebilme özelliğine ihtiyacım var. Böyle bir eklentinin ( Eklenti Paket Modül Şeklinde Olmalı ) maliyeti hakkında bilgi ve uygulayabilecek arkadaşların tekliflerini almak istiyorum.

Uygulama yapmak isteyen arkadaşlar, Fiyat ve Teslim Etme sürelerini PM ile iletirlerse sevinirim. Lütfen MSN ekleyin tarzında PM atmayınız. Belirttiğim şekilde dönüş yapan her arkadaşa dönüş yapılacaktır. Saygılar...

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
anladığım kadarıyla e-ticaret sisteminde bir ilan yapısı oluşturmaya çalışıyorsunuz uzaktan bakılınca opencat'a entegresi size basitmiş gibi gelebilir. konuyu fazla uzatmadan bu iş yapılabilir.
maliyet olarak bütçe belirtmeniz gerekiyor .. size şukadar fiyatta yapılır diyemem çünki Yurt içi ve yurt dışında E-ticaret , İlan ve Açık Artırma Yapılarında Çok İyi Yazılımlar var . Opencart Açık kaynak olduğundan sanırım sizde bu yazılacak modülü açık kaynak paket olarak düşünüyorsunuz buda yazacak yazılımcının ek ücret olarak telif hakkını koruyacagı bir fiyat olarak sunacak
ben size bir fiyat vermiyorum ama üstteki yazılımları 249 $ dahi bulabilirsiniz.
örnek yazılım : http://www.ajsquare.com/products/auction/index.php

detaylı görüşmek isterseniz iletişim numaram vardır . iletişime geçebilirsiniz.

TesbihShop' Alıntı:
Selam arkadaşlar, Open Cart yazılımı üzerinde üyeler tarafından onaylı ve onaysız şeklinde ilan ekleyebilme özelliğine ihtiyacım var. Böyle bir eklentinin ( Eklenti Paket Modül Şeklinde Olmalı ) maliyeti hakkında bilgi ve uygulayabilecek arkadaşların tekliflerini almak istiyorum.

Uygulama yapmak isteyen arkadaşlar, Fiyat ve Teslim Etme sürelerini PM ile iletirlerse sevinirim. Lütfen MSN ekleyin tarzında PM atmayınız. Belirttiğim şekilde dönüş yapan her arkadaşa dönüş yapılacaktır. Saygılar...

TesbihShop

OpenCart-TR
Böyle bir modülü Open Cart a entegre etmemin sebebi Open Cartın kendisinin açık kaynak olması. Ve kullanımı hakkında destek alınabiliyor olması yani bir bakıma opencart-tr.com. Bu modülü alıp dağıtma gibi bir durumum veya düşencem olmadığı gibi kendi bir iki projemde kullanacak olmam. Dediğiniz tip sistemleri inceledim ancak ve uygulamayı düşündüğüm bir iki projem olması sebebi ile maliyet oldukça yükselmekte. Buna sebepte bu yazılımı bu tip bir modülle besleyebilirsem işin açıkçası işimi görecek.