ödeme bölümünde sorun

expero

OpenCart-TR
ürün sayfasında 1000 tl ve üzeri ürünlerde 1.00 tl yada fiyata göre 2.00 tl çıkıyor. kdv hariç fiyatı ve havale indirimli fiyatlarda sorun yok. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9.9 KB · Görüntüleme: 46

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Admin panelde sistem > yerelleştirme > para birimi > Türk lirası kısmından ekran görüntüsü ekler misiniz

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba.. bu hatayı büyük olasılıkla havale indirimli fiyatı eklemeniz gereken Kodu eklerken yanlış yada eksik olarak eklediginizden alıyorsunuz.. lütfen havale indirim kodu eklemeyi tekrar kontrol edin..bir de lütfen bu tip konuları açarken ve yardım talebinde bulunurken aldıgınız hatayı ne gibi bir düzenleme yaptıktan sonra aldıgınızı yazarsanız hem yardım etmek isteyenleri uğraştırmaz hemde daha kısa sürede yardım alırsınız..selametle...

expero

OpenCart-TR
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. evet osdem66 hocam havale indirim kodunu yükledim. ama o sorunsuz görünüyor. eski dosyalarımı yükledim yine aynı hatayı aldım. yanlız muhtemelen webposv2 modülünü kurduktan sonra bu hata meydana geldi galiba. ön sayfada yayınlanan hiç bir fiyatlandırmada sorun yok. sadece ürün detay sayfasına geldiğimizde 1000 tl ve üzeri fiyatlandırmada sorun var.

sorunu çözdüm. product tpl dosyasında taksit tabla ilgili dosyaları yendiden girince düzldi. teşekkür ederim.