darasun'un yaptığı eklemeyle kredi kartı seçeneklerini görebildim, ancak ödemeyi tamamla yapmıyor (denemek için gerçek bi sanal pos hesabım yok) daha kötüsü "geri" butonuna bastığınızda; tablolar, taglar tümüyle dağılıyor.
Ödeme seçenekleri, kredi kartı opsiyonları yapılmadığı sürece script yaygınlaşmaz ki. Bir PHP geliştirici değilim. .NET ile yapabileceğim birşey de değil. Herkes elinden geleni yapıyordur biliyorum ama netice ortada. Yapı kredi & garanti sanal pos modülü de sorunlu. PHP geliştiricilerden destek alamıyoruz. Ne yapalım?
{"output":"
Sipari\u015finizde kullan\u0131lacak \u00f6deme metodunu se\u00e7iniz.<\/p>\r\n\r\n \r\n \r\n <\/td>\r\n Kredi Kart\u0131<\/label><\/td>\r\n <\/tr>\r\n
\r\n \r\n <\/td>\r\n Teslimatta \u00d6deme<\/label><\/td>\r\n <\/tr>\r\n <\/table>\r\nSipari\u015finiz Hakk\u0131nda Bir A\u00e7\u0131klama Ekleyebilirsiniz<\/b>\r\n<\/textarea>\r\n<br \/>\r\n<br \/>\r\n<div class=\"buttons\">\r\n <div class=\"right\"><a class=\"fancybox\" href=\"http:\/\/localhost\/collec\/index.php?route=information\/information\/info&information_id=5\" alt=\"\u015eartlar & Ko\u015fullar\"><b>\u015eartlar & Ko\u015fullar<\/b>'ni okudum ve kabul ediyorum.<\/a> <input type=\"checkbox\" name=\"agree\" value=\"1\" \/>\r\n <a id=\"button-payment\" class=\"button\"><span>Devam<\/span><\/a><\/div>\r\n<\/div>\r\n<script type=\"text\/javascript\" src=\"catalog\/view\/javascript\/jquery\/fancybox\/jquery.fancybox-1.3.4.pack.js\"><\/script>\r\n<link rel=\"stylesheet\" type=\"text\/css\" href=\"catalog\/view\/javascript\/jquery\/fancybox\/jquery.fancybox-1.3.4.css\" media=\"screen\" \/> \r\n<script type=\"text\/javascript\"><!--\r\n$('.fancybox').fancybox({\r\n\twidth: 560,\r\n\theight: 560,\r\n\tautoDimensions: false\r\n});\r\n\/\/--><\/script> "}