borma' Alıntı:1.5 versiyonuna yapmaya çalıştım ben. öncelikle subdomain'i kök dizin olarak anasitenin olduğu /public_html yolunu gösterdim. daha sonra , admin panelden "genel ayarlar" sekmesinden yeni mağaza oluşturdum. ürün ekleme vs. herhangi bir sorun yaşamadım. Tek yaşadığım sorun . ikinci mağazanın ana sayfasında slayt,yeni eklenen ürünler, gibi modülleri çalıştıramadım.
tr8911' Alıntı:Sorunu buldum gibi bir iki denemeden sonra burada yayınlayacağım.
Sorun çözüldü
Yeni olusturdugunuz multishop tarafındaki ana dizinde bulunan index.php dosyasını bir editör ile açın,
define(‘HTTP_IMAGE’, HTTP_SERVER . ‘image/’); satırını bulun , aşağıdaki ile değiştirin
define(‘HTTP_IMAGE’, HTTP_SERVER . ‘../image/’);
define(‘HTTPS_IMAGE’, HTTPS_SERVER . ‘image/’); satırını bulun , aşağıdaki ile değiştirin
define(‘HTTPS_IMAGE’, HTTPS_SERVER . ‘../image/’);
bu sorununuza çözüm olacaktır umuyorum, olmazsa bi şekilde bana ulaşın
ayrıntılı bilgi kendi sitemdeki http://www.bire1.info/?p=763 linkine tıklayın
Kolay gelsin
alavrez' Alıntı:arkadaşım şimdi modülleri ve afişleri göstermek için aşağıdaki anlatacağım yolu eksiksiz yapın
genel ayarlar - tasarım - bölümler - ekle - bölüm adını giriniz - yol ekle tuşuna basınız -
magaza kısımından magaza seçiniz. - sonra '' common/home '' yolunu ekleyiniz.
işlem bu kadar daha sonra modüller kısmından düzenlemeler yaparken bölüm kısını yazdığınız bölümü seçerseniz sorununuz kalmaz işlem bu kadar..
mabi16' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar
Konudaki yönergeleri takip edip farklı üllkeler için mağazalar açtım, fakat bu mağazalar googleda indexlenmiyorum sebebi yada çözümü nedir?