Modülü tüm sayfalarda nasıl gizleriz?

winpeace

OpenCart-TR
Bir modülü tüm sayfalarda kapatmadan gizlemek istiyorum nasıl yaparız?

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Öncelikle bunu ne amaçla yapacagınızıda acıklarsanız doğru yardım alabilirsiniz ama ben genede anladıım kadarıyla ilk aklıma geleni yazayım..

temanızın commen/ home.tpl ve diger module ve product kalsörü içerisindeki dosyalar içerisinden tek tek acarak içindeki modül kodlarını siliniz yada kaptınız ve common/column_left.tpl ve column_right.tpl içindeki kodları siliniz yada kapatınız.. css content id sindeki left ve right degerlerinin siliniz yada kapatınz .. görünmeyecektir..

Not: konu balığınızla mesaj içeriğiniz o kadar anlamsız ki bizde sazan gibi atlayıp alakasız bir cevab yazıyoruz..

baslık:modülü nasıl gizlerim
içerik:bir modülü nasıl gizlerim

Söz konusu modülün tpl dosyasının içerigin komple silin...görünmez..

winpeace

OpenCart-TR
basit bir soru cart modülünü tüm sayfalarda gizlemek istiyorum.
Bu herhangi bir modülde olabilir.

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Söz konusu modülün tpl dosyasının içerigini tamamen siliniz diye yazdım yukarda...

winpeace

OpenCart-TR
silemiyorum içindeki bazı kodlar bana lazım.
sadece komple görünmeyecek

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
arkadaşım konuyu daha acık yazın ne icin istiyorsunuz belki yapmak istediğin için baska bir önerimiz olabilir.. siz kafanızda yapmak istediginiz anlatmadan bizim bunu anlamamızı bekliyorsunuz...

winpeace

OpenCart-TR
Ben anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz herhangi bir modulü bütün sayfalarda görünmeyecek şekilde nasıl gizleriz.
Bir örnek bir modülü sadece anasyfada göstermek için şu kodları kulanıyoruz bunu gibi daha da nasıl anlatılır bilemiyorum
Kod:
    <?php if (!isset($this->request->get['route']) || (isset($this->request->get['route']) && $this->request->get['route'] == 'common/home')) { ?>

hikko

OpenCart-TR
arama yapsana kardeş forumda mevcut www.ansetur.com/ucak böyle diyorsun sanırım anasayfada var ama ucak sayfasında yok

Hesapsiz

OpenCart-TR
winpeace kardeş biraz enteresans bir üslupla soru sormaya devam ettiğin için görüldüğü kadarıyla yanıt alamamışsın.
Ben Opencart'ta yeni hatta çok yeniyim. Bu forumdaki 2. mesajım ve opencart ile tanışalı 1 hafta oldu.
Neyse konumuz bu değil. Anladığım kadarıyla sadece Anasayfa da gözükmesi gereken modülde get route gibi bir yöntem ile sorgu çektirip görünmesi sağlıyorsunuz. Buraya kod eklediğine göre kodlarla da haşır neşir olduğunu düşünüyorum.

Yanlışım varsa sitedeki üstatlar düzeltsin. Route kontrol ettirilip eğer common/home ise modül gözüküyor.

Peki winpeace kardeşim eğer bı Route sorgusunda common/home yerine sayfada olmayan bir route kullansan mesela winpeace/winpeace gibi. Bu şekilde hiçbir sayfada gözükmemesi gerekir zannımca.

İsterseniz bu yöntemi bir deneyin. Ama dediğim gibi opencart'ta oldukça acemiyim belki bu sistem için saçma bir metoddur onuda bilemiyorum.