BLaDe
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.ondermedikal.com
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım modülü sabaha karşı 04:25 de sonunda bitirdim ve sizlerle paylaşmak istedim
Adından da anlaşılacağı gibi offline kredi kartı diğer adı ile mail order kredi kartı.
Bunun diğerlerinden farkı şudur. Kart kontrol merkezi vardır peki bu ne demek,
Kart kontrol merkezi Visa ve Mastercard kontrol etmektedir.
Visa Kartları : 4 ile başlamak zorundadır.
Mastercard : 5 ile başlamak zorundadır.
Müşteri siteye girdi ürünleri sepete ekledi ve sipariş kısmından da kredi kartını seçti fakat kafana bir numara sallamak istediği an root dizinine atmış olduğumuz hata.html sayfasına yönlenecek ve kart bilgileriniz doğrulanamamıştır gibi bir ifade ile karşılaşacaklardır.
Modülün kurulumu ve gerekli bazı yerlerin değiştirilmesi hakkında bilgi vereyim.
Zipteki dosyayı indiriniz ve içindeki root ana dizine atınız.
(catalog\view\theme\KENDİ-TEMANIZ\payment şeklinde ayarlayınız.)
Admin => Eklentiler => Ödeme Metotları kısmından "Offline Kredi Kartı (Mail Order)" aktif ediyoruz.
bütün işlem bu kadardır.
(Resimlerde kredi kartının üzerine bilerek çizdim çünkü gerçek kredi kartı kullandım.)
Arkadaşlar ben bunu kendi sitem için yaptım yani 1.5.1 versiyonunda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Diğer sürümlerde denemediğim için bir şey aktaramıyorum ama deniyen arkadaşlar burada belirtirse ona göre değişiklik yapabiliriz.
NOT:MODÜLÜN TAKSİTLİ VE BANKA SECENĞİ OLAN VERSİYNU EKLENMİŞTİR.Düzenlemesdem66
Gerekli Olan Tüm Resimleri Aşağıda Göstermeye Çalıştım;
Resim-1
Resim-2
Resim-3
Resim-4
Resim-5
Resim-6
Resim-7
Resim-8
Benden bu gecelik bu kadarlık arkadaşlar saat 5 oldu ben yatıyorum.
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım modülü sabaha karşı 04:25 de sonunda bitirdim ve sizlerle paylaşmak istedim
Adından da anlaşılacağı gibi offline kredi kartı diğer adı ile mail order kredi kartı.
Bunun diğerlerinden farkı şudur. Kart kontrol merkezi vardır peki bu ne demek,
Kart kontrol merkezi Visa ve Mastercard kontrol etmektedir.
Visa Kartları : 4 ile başlamak zorundadır.
Mastercard : 5 ile başlamak zorundadır.
Müşteri siteye girdi ürünleri sepete ekledi ve sipariş kısmından da kredi kartını seçti fakat kafana bir numara sallamak istediği an root dizinine atmış olduğumuz hata.html sayfasına yönlenecek ve kart bilgileriniz doğrulanamamıştır gibi bir ifade ile karşılaşacaklardır.
Modülün kurulumu ve gerekli bazı yerlerin değiştirilmesi hakkında bilgi vereyim.
Zipteki dosyayı indiriniz ve içindeki root ana dizine atınız.
(catalog\view\theme\KENDİ-TEMANIZ\payment şeklinde ayarlayınız.)
Admin => Eklentiler => Ödeme Metotları kısmından "Offline Kredi Kartı (Mail Order)" aktif ediyoruz.
bütün işlem bu kadardır.
(Resimlerde kredi kartının üzerine bilerek çizdim çünkü gerçek kredi kartı kullandım.)
Arkadaşlar ben bunu kendi sitem için yaptım yani 1.5.1 versiyonunda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Diğer sürümlerde denemediğim için bir şey aktaramıyorum ama deniyen arkadaşlar burada belirtirse ona göre değişiklik yapabiliriz.
NOT:MODÜLÜN TAKSİTLİ VE BANKA SECENĞİ OLAN VERSİYNU EKLENMİŞTİR.Düzenlemesdem66
Gerekli Olan Tüm Resimleri Aşağıda Göstermeye Çalıştım;
Resim-1
Resim-2
Resim-3
Resim-4
Resim-5
Resim-6
Resim-7
Resim-8
Benden bu gecelik bu kadarlık arkadaşlar saat 5 oldu ben yatıyorum.