Mail order modülünde sorun

wild_2borg

OpenCart-TR
Merhaba dostlar başka bi konu vardı aynı isimde fakat orda birazcık ortalık karıştığı için burada tekrardan başlık açmayı daha uygun gördüm. Offline kredi kartı yani mail order modülüne ihtiyacım vardı forumdakini denedim fakat 1.5.6.4 de sıkıntı yarattı aktifken sistemi kitledi. Bende ekteki modülü buldum isteklerimi karşılıycak düzeyde fakat tek sorunum şu yazan kart bilgilerine ulaşamıyorum ne db de nede sitede birileri el atıp ayağa kaldırırsa şu modülü çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• kredi_karti-ofline-taksitli-ve-bankasecmeli.rar
    12.7 KB · Görüntüleme: 13

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
Öncelikle bunun kullanımından sıkıntı doğa bileceğini unutmayın 1.5.6.4 sürümünü yüklemeye başladım bu yada benzer bir modülü test edip birkaç saate size sunucam.

admin/view/template/sale/order_info.tpl dosyasını aç

<div id="content"> bul hemen altına

<?php if (defined('_JEXEC')) { // aceshop?>
<?php include(DIR_SYSTEM . '../admin/view/template/sale/offline_cc.inc.tpl');?>
<?php } else { // normal opencart?>
<?php include('view/template/sale/offline_cc.inc.tpl');?>
<?php } ?>

ekle şimdi ister dbye yazdırıp emailine ister karşı emaile istersende hiçbir yere yazdırmadan direkt siparişlerde en üst kısımda gösterir içinde ayrıca kart kontrol sistemide mevcut.

İnşallah işine yarar ama dikkatli olmanı öneririm kişi bunu iptal ettirip parasını bankadan çok rahat geri alabilir vede seni dava edip tazminat bile alabilir :)

Ekli dosyalar

• MailOrder.rar
    29.4 KB · Görüntüleme: 26

wild_2borg

OpenCart-TR
filmseverr' Alıntı:
Öncelikle bunun kullanımından sıkıntı doğa bileceğini unutmayın 1.5.6.4 sürümünü yüklemeye başladım bu yada benzer bir modülü test edip birkaç saate size sunucam.

admin/view/template/sale/order_info.tpl dosyasını aç

<div id="content"> bul hemen altına

<?php if (defined('_JEXEC')) { // aceshop?>
<?php include(DIR_SYSTEM . '../admin/view/template/sale/offline_cc.inc.tpl');?>
<?php } else { // normal opencart?>
<?php include('view/template/sale/offline_cc.inc.tpl');?>
<?php } ?>

ekle şimdi ister dbye yazdırıp emailine ister karşı emaile istersende hiçbir yere yazdırmadan direkt siparişlerde en üst kısımda gösterir içinde ayrıca kart kontrol sistemide mevcut.

İnşallah işine yarar ama dikkatli olmanı öneririm kişi bunu iptal ettirip parasını bankadan çok rahat geri alabilir vede seni dava edip tazminat bile alabilir :)

Yardımın için öncelikle teşekkürler dostum. Doğacak sıkıntılardan haberdarım müşterilerimi bilgilendirerek bu şekilde ödeme alıyorum zaten. Ekte verdiğin modülü kurdum fakat bunda da taksit seçenekleri yokmuş tam istediğim gibi aslında ama.

wild_2borg

OpenCart-TR
dostum ne şekilde yapabilceğim hakkında tarifde bulunursan üstüne yük olmak istemem. Taksitli bi şekilde olması lazım hatta ürün sayfasınada taksit tabı ekliycemde bakalım nasıl olucak bu iş :/

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
Yüklükde ne demek ufak tefek zaten modüller mevcut bakıcaz çalışanı çalışmayanla birleştircez ortaya birşey çıkarcaz genelde teknik servise falan çıkmadığımda boş boş oturuyorum böyle vakit geçiyor yoksa can sıkıntısı :)