Magazayi Goremiyorum

Tarkhan

OpenCart-TR
Panelden yaptigim degisikleri magazaya git butonundan erisemiyorum. Tikladigimda host saglayicinin park sayfasi cikiyor. Sebebi jhakkinda yardim rica ediyorum.

Kimsenin konu hakkinda bilgisi yok mu acaba??

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Merhaba

İlginç bir durum..Domaininizden admin paneline girip işlem yapabiliyor ama mağazayı gör dediğinizde görüntülemiyor anladığım bu doğruysa..

Ftp nizden config.php dosyanızı indirin ve içerisindeki adresleri bir kontrol edin.Domain yönlerdirmeniz yada ns değişikliğiniz yeni diye düşünüyorum ama admin e nasıl bağlanıyorsunuz onu anlamadım.Çözüm ulaştığınızda bizlere söylerseniz aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.Kolay gelsin

Tarkhan

OpenCart-TR
casperkip' Alıntı:
Merhaba

İlginç bir durum..Domaininizden admin paneline girip işlem yapabiliyor ama mağazayı gör dediğinizde görüntülemiyor anladığım bu doğruysa..

Ftp nizden config.php dosyanızı indirin ve içerisindeki adresleri bir kontrol edin.Domain yönlerdirmeniz yada ns değişikliğiniz yeni diye düşünüyorum ama admin e nasıl bağlanıyorsunuz onu anlamadım.Çözüm ulaştığınızda bizlere söylerseniz aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.Kolay gelsin

Cevap icin tesekkur ederim yonlendirmede ve adreslerde bir sorun yok ve sistemi silip bastan yukledim ama hala magazaya git tten magaza sayfasina ulasamiyorum .. nette dolastim ama soruna care olabilecek bir veriye rastlayamadim .. hosting firmasini da aradim opencart sistemle alakali dedndi .. anlayacaginiz isin icinden cikamadim. Isin acikcasi kafayi yemek uzereyim. Sizlerin bilgileri benden daha cok o yuzden umudum forumdan yana :)

Tarkhan

OpenCart-TR
Eyvallah casperkip ... uzun ugraslar sonucu ornek siteye ulamayi basardim. Amam daha yolu basindayim o yuzden kendimce biseyler yapmaya calisiyorum bakalim .. ama yardim gerekirse yine yardimina basvurabilrim bu gidisle .. sanirim bu isler icin html bilgisi sart .. html ustunde degisiklik yapmak icin bir yol aramaktayim yani html tarafini bir turlu goremiyorum sitenin .. tekrar tesekkurler.