biocyn' Alıntı:Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle Opencart'ın tüm tarayıcılar ile uyumu konusunun başlıca bir sorun olduğunu vurgulamak istiyorum. Aslında sorun Opencart ile alakalı değil. Konu ile iyi bir araştırma yaptım. Deneme yanılma yöntemleri ile de kendi çapımda bunu ispatladım. Nasıl düzelir bir fikri olan var mıdır bilmiyorum.
Site Mozilla firefox'ta mükemmel sorunsuz çalışıyor.
Google Chrome'da sadece altta kaydırma çubuğu çıkıyor ve sağda neredeyse bir site daha sığacak kadar büyük bir boşluk oluyor.
İnternet Expolorer 6, 7, ve 8 de de orta blok en aşağıya kayıyor ve sağ, sol modüller ya da başka bir deyiş ile column_right ve column_left solda birbirine yapışıyor...
Bütün bu problemlere yol açan şeyin ne olduğu beni 2 gün geceli gündüzlü uğraştırdı.
1. Sorun Login Modülü...
2. Sorun ise En Çok Satanlar Modülü...
Bu iki modülü admin paneldeki catalog altındaki modüller sayfasından kapattığımız zaman hiç bir sorun kalmıyor.
Şimdi ben diyorum ki bu modüllerin neyi var da siteyi bir takım tarayıcılarda çalışmaz hale getiriyor. Ya da şeklini bozuyor.
Ya da ikinci ihtimal sitenin genelinde bir şey var da bu iki modülün css i ile ya da tpl sindeki bir takım kod ya da klodlar ile mi çakışıyor???
Bunu çözmeye çalışıyorum ancak halen sonuç alamadım. Konu ile ilgili yardımcı olmak isteyen olur mu bilmiyorum.. Ancak el ele verirsek çözeri gibi geliyor bana...
Not: bu yazımı buraya yazdım acaba doğru yermidir bilmiyorum ama sanırım modülün yayınlandığı konu altı en doğru yer gibi geldi bana.
Ekliyorum en çok satanlar modülü ile ilgili bir sorun yok. Sadece Login modülü sorun yaratıyor... Sitenin kaymasına tek neden olarak onu görüyorum. naıl düzelir sorarsanız geçekten yapamadım...
#content {
min-height: 400px;
margin-bottom: 25px;
}
<blink>yazı</blink>
BuRaQ1907' Alıntı:1.5 sistemime bu modülü kurdum admin den modlü kur dedim sag tarafa yerleştir dedim kaydetti güzelce ama sayfada cıkmıyor hiç bir şey.
Şu modülü 1.5 içinde yapılsa ne muhteşem olur ya.