RE: Değişik bir istek
Aslında Otomatik transfer olarak böyle Bir modül Yok Fakat İllede Bu tarz bişey yapalım diye düşünürsen fikir alışverişi yapalım diğer arkadaşlarlada yapabililirsin örnek veriyorum
eka7a sunduğu kredi bakiye sistemi var opencart sitesindede mevcut onu kurup müşteri bakiyesi oluşturabilirsin gelelim senin istediğn bakiyeye atanmış paranı transfer işlemi
eğer eticaret sitesi buna izin veriyorsa yani yönetici sanmıyorumki bakiyedeki parayı aktarsın ama satıcı sensen ve müşterinin bakiyesini bankasına para olarak aktarmayı düşünürsen müşterinin hesabım kısmına bir link oluştur. bakiye transfer et diye o linke tıklayınca küçük bir form açılsın bakiyendeki tutar yazsın ve bankaları seç transfer et seçeneğine tıkla bu bilgi direk admine postalansın
adminin ticari anlayışına kalmış bir durum tekrar hatırlatırım senin bakiyeni transfer ettiğin tutar kadar eksiltir ve bankana havale eder . tabi bu süreç admine bağlı 1 saat olur 1 hafta olur
Saygılarımla Arkadaşlar.
adobe' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin
Benim sorunum şu
Benim yaptığım işte insanlar ürün almaktan ziyade bana satabiliyorlarda
benim yaptığım işi yapan birisinde gördüm adam bakiyemi transfer et bölümü koymuş
Yani müşterinin bakiyesinde para varsa bana o bölüm üzerinden bakiyemi şu bankaya transfer et şeklinde bunu yapabilirmiyiz ?yada varmıdır nasıl bir yol izlemeliyim sizce..