MasterBora
Moderator
- Web sitesi
- www.pikselplus.com
Merhaba Arkadaşlar
Bir Çoğumuz Open Cart'ın Standart Temasını Kullanmak Istemeyiz. Ve Çoğu Zaman Gerek Bu Forum'da Gerekse Diğer Kaynaklardan Elde Ettiğimiz Temaları Kullanırız ve Kimimizde Az Çok Nasıl Tema Yapacağımızı Biliriz.
Ben Forumda Olmayan Bir Konuyu Burada Paylaşmak Istiyorum. Daha Doğrusu Profesyonel Tema Nasıl Yapılır Bunu Ders Şeklinde Anlatmak Istiyorum. Bu Yaparkende Başdan Savma Değil Bölüm Yapmak Istiyorum.
Mesela Konu Başlıkları Şöyle Olacak
Ders 1 - Stylesheet.css'in Önemi ve CSS ile OpenCart Tasarımı
Ders 2 - OpenCart'ta Banner ve Logo Yapma
Ders 3 - OpenCart'ta Renk Düzeni
Ders 4 - OpenCart'ta Buton Yapımı
Ders 5 - OpenCart'ta Ekstra Sayfa Yapımı
Ders 6 - OpenCart'tı Google'a Ekleme robots.txt Hazırlama
Ders 7 - OpenCart'ta Güvenlik Önlemleri
Ders 8 - OpenCart'ta HTML ve Flash Intro Yapımı
Gibi Tema Üzerine Can Damarı Sayılacak Konuları Sıralamak Istiyorum. Tabi Bunun Ne Denli Kabul Göreceğini Bilmeliyim..
Bu Konu Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyorum. Gerekli Ilgi Olursa Derslere Derhal Başlayacağım.. Yada Şu Derste Olsun Bu Desrte Olsun Gibi Önerilerinizide Bekliyorum..
Bol Kazançlar...
Bir Çoğumuz Open Cart'ın Standart Temasını Kullanmak Istemeyiz. Ve Çoğu Zaman Gerek Bu Forum'da Gerekse Diğer Kaynaklardan Elde Ettiğimiz Temaları Kullanırız ve Kimimizde Az Çok Nasıl Tema Yapacağımızı Biliriz.
Ben Forumda Olmayan Bir Konuyu Burada Paylaşmak Istiyorum. Daha Doğrusu Profesyonel Tema Nasıl Yapılır Bunu Ders Şeklinde Anlatmak Istiyorum. Bu Yaparkende Başdan Savma Değil Bölüm Yapmak Istiyorum.
Mesela Konu Başlıkları Şöyle Olacak
Ders 1 - Stylesheet.css'in Önemi ve CSS ile OpenCart Tasarımı
Ders 2 - OpenCart'ta Banner ve Logo Yapma
Ders 3 - OpenCart'ta Renk Düzeni
Ders 4 - OpenCart'ta Buton Yapımı
Ders 5 - OpenCart'ta Ekstra Sayfa Yapımı
Ders 6 - OpenCart'tı Google'a Ekleme robots.txt Hazırlama
Ders 7 - OpenCart'ta Güvenlik Önlemleri
Ders 8 - OpenCart'ta HTML ve Flash Intro Yapımı
Gibi Tema Üzerine Can Damarı Sayılacak Konuları Sıralamak Istiyorum. Tabi Bunun Ne Denli Kabul Göreceğini Bilmeliyim..
Bu Konu Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyorum. Gerekli Ilgi Olursa Derslere Derhal Başlayacağım.. Yada Şu Derste Olsun Bu Desrte Olsun Gibi Önerilerinizide Bekliyorum..
Bol Kazançlar...