Kdv dahil ile hariç fiyatlarını yer değiştirmek ?

sadhin

OpenCart-TR
Arkadaşlar fiyatı girerken kdvsiz girmekten yoruldum, uygun kod da bulamadım. Bunun yerine vergi oranını -8 olarak admin panelinden giriş yaptığımız zaman ürün sayfasında kdvsiz fiyat istediğim fiyat oluyor. Şimdi bu rakamların yerini değiştirirsem işlem tamam ama nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Örnek:
vergi:-8
fiyat giriş:10tl (kdv dahil)

ürün sayfasında gözüken
kdvli fiyat:9.2tl
kdvsiz fiyat: 10tl
(kdv dahil ile kdv hariç fiyatları yer değiştirmeli)

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
:D öyle görünmesi normal çünkü sen kdv tanımlıyorsun birde kdv -olarak tanımlıyorsun :) bunun yerine ürün fiyatını 9,2 kdv oranınıda %9 yap yada 8 ürün yuvarlama uygula sana 10 tl gözükücektir.

sadhin

OpenCart-TR
filmseverr' Alıntı:
:D öyle görünmesi normal çünkü sen kdv tanımlıyorsun birde kdv -olarak tanımlıyorsun :) bunun yerine ürün fiyatını 9,2 kdv oranınıda %9 yap yada 8 ürün yuvarlama uygula sana 10 tl gözükücektir.

İşte ben ürün fiyatını kdvli fiyat olarak direk girmek istiyorum :) vergiyi -%8 yapınca istediğim fiyat kdvsizde çıkmış oluyor, ürün sayfasındaki fiyat gösterimlerini yer değiştirmek istiyorum :)

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
iide sen ürünü kdvli yapmak istiyorsan ürünleri eklerken veri kısmında vergi sınıfı yazan kısmı yok yap olay tamam

illaki bir açıklamada olsun istersen product.php de fiyat kısmının altına (KDV DAHİLDİR) ibare yaz.

Yok illaki ben bunlar yer değiştirsin diyorsan
/catalog/language/turkish/product aç orada fiyatı ve kdv hariç fiyatı kısımlarını değiştir

sadhin

OpenCart-TR
Sağolasın yardımın için. Ama yok çare olmuyor. Ben yapmak istediğim şekilde sadece ürün sayfasında kdv gözüküyor. Ürüne kdvli fiyatı girip ürün sayfasında ve sepette kdv yi hesaplayan, 1.5.6 ya uyan bir modül henüz geliştirilmedi herhalde. Sizler nasıl bir çözüm ürettiniz bu duruma