bu kargo modülünü hazırlayan arkadaş, senin gibi üyelere ihtiyacı var bu forumun. benim sitede hem sabit kargo hemde ücretsiz kargo çıkıyordu bazen müşteri dalgınlıktan sabit kargoyu işaretli geçiyordu Allah razı olsun arkadaşım sayeden de çözdüm.
beyazcennet' Alıntı:modül için tşk ,
bu modül bende de Kargo yönetiminde beyaz sayfaya neden oluyor,ne olabilir arkadaşlar sorun ?
Dagger' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler bir kaç eksik ve hata vardı düzelttim
catalog/language/turkish/shipping/kargo.php yoktu (eklendi)
admin dil dosyası turkish klasörüne ekleniyordu (düzeltildi)
ihsangunes' Alıntı:Arkadaşlar bende az önce yükledim. Çalışmadı ama kontrol ettiğimde dosyaları klasör yerlerine yanlış atıyor onları düzeltince oluyor. Örneğin admin/view/templates/shipping/kargo.tpl ye atıyor. Ama aslında admin/view/template/shipping/kargo.tpl olacak. Buna benzer birkaç hata daha var. Bilginize
$kargo_uyari_fiyat = $this->config->get('free_flat_cost');
$kargo_uyari_yazi = $this->language->get('text_title');
$kargo_uyari_son = '<strong><font color="#630101">'.$kargo_uyari_fiyat.' ₺ '.$kargo_uyari_yazi.'</font></strong>';
AlperJk' Alıntı:ihsangunes' Alıntı:Arkadaşlar bende az önce yükledim. Çalışmadı ama kontrol ettiğimde dosyaları klasör yerlerine yanlış atıyor onları düzeltince oluyor. Örneğin admin/view/templates/shipping/kargo.tpl ye atıyor. Ama aslında admin/view/template/shipping/kargo.tpl olacak. Buna benzer birkaç hata daha var. Bilginize
Aynen admin klasöründe "templates" klasörü diye atıyor onu düzeltince sorun kalmıyor.
Ayrıca arkadaşlar bu sistemde sabit bir yazı var 75 tl üzeri alışverişte kargo ücretsiz diye bunu sizin girdiğiniz fiyata göre yazmasını istiyorsanız 2 dosyada ufak bir değişiklik yapmalısınız.
1. "catalog\language\turkish\shipping" klasöründeki kargo.php dosyasını açıp içerisindeki "$_['text_title']" şöyle düzenleyin;
$_['text_title'] = 've Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsizdir';
2. "catalog\model\shipping" içerisindeki kargo.php dosyasını açıp "$method_data = array(" aratın bunu bulunca hemen üzerine
PHP:$kargo_uyari_fiyat = $this->config->get('free_flat_cost'); $kargo_uyari_yazi = $this->language->get('text_title'); $kargo_uyari_son = '<strong><font color="#630101">'.$kargo_uyari_fiyat.' ₺ '.$kargo_uyari_yazi.'</font></strong>';
kodlarını yapıştırın ve 'title''ın karşısına " $kargo_uyari_son," değişkeni ni yazın.
Artık sizin admin panelinden belirlediğiniz fiyat otomatik olarak görünecek.
Resmi Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın