RE: [KOD] JQZoom ile Ürün Resimlerini Önizleme
Öncelikle eline sağlık çok güzel çalışıyor
fakat küçük bir yardım talebim olacak bu zoom için açılan pencerenin boyutlarını nasıl büyüteceğimi bulamadım yardımcı olabilirmisin senin kodlar biraz kısa ve öz bulamadım maalesef kolay gelsin.
mirac' Alıntı:İşlemleri geri alıp alttaki işlemi yapınız..
Ekteki dosyaları catalog\view\javascript\jquery klasörünün içine atınız..
catalog\view\theme\KULLANDIĞINIZ TEMA\template\common\header.tpl Aç..
Bul..
Kod:<script type="text/javascript" src="catalog/view/javascript/jquery/jquery-1.3.2.min.js"></script>
Altına Ekle..
Kod:<script type="text/javascript" src="catalog/view/javascript/jquery/jqzoom.pack.1.0.1.js"></script> <script type="text/javascript" src="catalog/view/javascript/jquery/jquery.jqzoom1.0.1.js"></script> <link rel="stylesheet" href="catalog/view/javascript/jquery/jqzoom.css" type="text/css"> <style type"text/css"> div.notes{ font-size:12px; } div.notes a{ color:#990000; } </style> <script type="text/javascript"> $(function() { $(".jqzoom").jqzoom(); }); </script>
catalog\view\theme\KULLANDIĞINIZ TEMA\template\product\product.tpl Aç..
Bul..
Kod:<a href="<?php echo $popup; ?>" title="<?php echo $heading_title; ?>" class="thickbox">
Sadece zoom özelliğini kullanmak için alttaki kodla değiştiriniz..
Değiştir
Kod:<a href="<?php echo $popup; ?>" title="<?php echo $heading_title; ?>" class="jqzoom">
Hem popup thinckbox hemde zoom özelliğini aynı anda kullanmak için alttaki kodu kullanınız..
Değiştir..
Kod:<a href="<?php echo $popup; ?>" title="<?php echo $heading_title; ?>" class="thickbox jqzoom">
Öncelikle eline sağlık çok güzel çalışıyor
fakat küçük bir yardım talebim olacak bu zoom için açılan pencerenin boyutlarını nasıl büyüteceğimi bulamadım yardımcı olabilirmisin senin kodlar biraz kısa ve öz bulamadım maalesef kolay gelsin.