mirac
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.notebook-cantasi.com
catalog\view\theme\default\template\common\header.tpl Aç..
Bul..
Altına Ekle..
Bul..
Üstüne Ekle..
Slider'i sayfanızda nerede göstermek istiyorsanız alttaki kodu oraya ekleyiniz..
Ben denememi default temada dil ve para bölümü ile hoşgeldiniz yazısını arasında yaptım..
Benim gibi yapmak isteyen yine header.tpl (yani şuanki işlem yaptığınız) dosyasını açıp en alta ekleyebilirler..
Anasayfada hoşgeldiniz yazısının olduğu yere eklemek isteyenler alttaki kodu bulup değiştirsinler ama tavsiyem orada güzel durmuyor (ufak kalıyor)..
Bul ve değiştir..
catalog\view\theme\default\template\common\footer.tpl Aç..
Bul..
Altına Ekle..
catalog\view\theme\default\stylesheet\stylesheet.css Aç..
En alta ekle..
Ekteki slider klasörünü default temanızın (catalog\view\theme\default) içine atınız.. Eğer başka bir temaya uygulayacaksanız default yazan bütün yerleri temanızın ismi ile değiştirip ekteki klasörü kullandığınız temanın içine atınız..
Bul..
Kod:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/<?php echo $template; ?>/stylesheet/stylesheet.css" />
Altına Ekle..
Kod:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/default/slider/stylesheet/nivo-slider.css" />
Bul..
Kod:
</head>
Üstüne Ekle..
Kod:
<?php include "catalog/view/theme/default/slider/data/slide_setup.tpl"; // setup the slide ?>
Slider'i sayfanızda nerede göstermek istiyorsanız alttaki kodu oraya ekleyiniz..
Kod:
<?php include "catalog/view/theme/default/slider/data/slide_image.tpl"; // setup the slide ?>
Ben denememi default temada dil ve para bölümü ile hoşgeldiniz yazısını arasında yaptım..
Benim gibi yapmak isteyen yine header.tpl (yani şuanki işlem yaptığınız) dosyasını açıp en alta ekleyebilirler..
Anasayfada hoşgeldiniz yazısının olduğu yere eklemek isteyenler alttaki kodu bulup değiştirsinler ama tavsiyem orada güzel durmuyor (ufak kalıyor)..
Bul ve değiştir..
Kod:
<div><?php echo $welcome; ?></div>
catalog\view\theme\default\template\common\footer.tpl Aç..
Bul..
Kod:
<?php echo $google_analytics; ?>
Altına Ekle..
Kod:
<script type="text/javascript" src="catalog/view/theme/default/slider/javascript/jquery.nivo.slider.pack.js" type="text/javascript"></script>
catalog\view\theme\default\stylesheet\stylesheet.css Aç..
En alta ekle..
Kod:
/* Nivo Slider */
#slider {
position:relative;
min-height:220px;
margin:2px 0px 20px 0px;
background:#202834 url('../image/loading.gif') no-repeat 50% 50%;
-moz-box-shadow:0px 0px 3px #333;
-webkit-box-shadow:0px 0px 3px #333;
box-shadow:0px 0px 3px #333;
}
#slider img {
position:absolute;
top:0px;
left:0px;
display:none;
}
#slider a {
border:0;
display:block;
}
.nivo-controlNav {
position:absolute;
left:47%;
bottom:-14px;
}
.nivo-controlNav a {
width:10px;
height:10px;
background:url('../slider/image/bullets.png') no-repeat;
text-indent:-9999px;
margin-right:3px;
float:left;
}
.nivo-controlNav a.active {
background-position:-10px 0;
}
.nivo-directionNav a {
width:30px;
height:30px;
background:url('../slider/image/arrows.png') no-repeat;
text-indent:-9999px;
}
a.nivo-nextNav {
background-position:-30px 0;
right:15px;
}
a.nivo-prevNav {
left:15px;
}
Ekteki slider klasörünü default temanızın (catalog\view\theme\default) içine atınız.. Eğer başka bir temaya uygulayacaksanız default yazan bütün yerleri temanızın ismi ile değiştirip ekteki klasörü kullandığınız temanın içine atınız..