bu hatanın hali hazırda bir çözümünün olmadıgını mı varsaymalıyız ?
Eğer bu bir Sorun çözme Yöntemiyse Sorunu Çözdüm..
Sitede Yüklü Olan Random Product Carusel Modülünü Disabled Ettiğimde Görünüm Düzeldi..
Ama Sanırım Bunu düzeltmek için Vaktinizi almayacağım..
Random Product Carusel modülünden vazgeçmeyi tercih ettim.. Ama 2sini aynı anda kullana bilseydim Cok Şık Olacaktı..Sağlık Olsun.. Bu Tarz bi Hata Alan Arkadasımız varsa Sorun Random Product Carusel Modülünden kaynaklanıyorduır.. Modülü Pasif Hale getirirse sorunu çözülecektir...
Saygılar..
acroo' Alıntı:
eka7a' Alıntı:
Eklediğiniz seçeneklerden mi bahsediyorsunuz yoksa ürün altındaki resimlerin üzerine geldiğiniz deki olaydan mı bahsediyorsunuz.
Bu modülde seçtiğiniz seçeneğe göre renk değişmiyor. Altdaki alternatif resimlerden bahsediyorsanız hangi resmin üzerine gelirseniz onu üst tarafta göstermekte yani modülde bir sorun yok düzgün olarak çalışıyor. image/cache/data dizinini boşaltın.
Anlıyorum ki kendimi düzgün ifade edememişim
Mod da bir sorun yok zaten her şey sorunsuz calışıyor benim renkten kastım bu modu aynı boyuttaki resimler sayesinde ürünün farklı renklerini göstermekte kullanıyorum altdaki menüden farklı bir resime gelince resimdeki her şey aynı renk değişiyor sadece
Ama ürün üzerine zoom yapılınca cıkan pencerede ilk resmin zoomlu hali duruyor
Burdaki gibi normalde bu sayfanın ana resmi siyah bir tişört
Uploaded with
ImageShack.us
Evet Aynı Sorun bende de Mevcut lakin Arkadasımız yeterince Açıklayamamıs Sanırım ben Bile zor Anladım ..
Şimdi Sistemde Jcarousel Resim Görüntüleyici ile birlikte ürün resminin üzerine gelindiğinde zoom yapan cloud-zoom.1.0.2 de kurulu..
Elimizde 1 ürün 3 değişik resmi mevcut.. Ürünün 1. resmi Vitrinde Yani Ürüne Ait Ana resimdir..2 ve 3. resimlerde sonradan eklenilen resimlerdir.. Sorun Şu ki cloud-zoom.1.0.2 ile zoom yaparken her zaman 1. resmi baz alarak zoom yapmasıdır.. Yani mouse ile Jcarousel Resim Görüntüleyici üzerinde 2. resme geldiğimizde.. yukardaki ürünün resmi değişiyor.. Mouse u yukarıda değişen resmin üzerinde gezdirdiğimizde cloud-zoom.1.0.2 zoom yapıyor ama 2. resmi deil hala 1. resmi zoomluyor.. Sorun budur yani.. Sorunu çözebilecek birileri varsa simdiden tşk ederim ama yok çözülmeyecekse çokda sorun değil böylede kullanılabilir..
Saygılarımla...