Bu tip sorunları resim önizlemesi vererek karşı tarafın sorunun nerede oldugunu anlaması imkansız bir durumdur, sorunun ne oldugunu anlaşılması için böyle bir sorunda mutlaka Site linkinin de verilmesi gerekmektedir. bunun bir çok sebebi olabilir css lerinide eksiklik olabilir,Div tag lerinizde eksiklik olabilir, clear dvi tagı koymanız gereken yere koymamış olabilirsniz header.tpl ve footer.tpl dosyalarında yaptıgınız bir editleme buna sebeb olabilir, Dil dosyalarınıdaki utf8 yada ansı kodlaması sebeb olabilir yani sebeb çok bir resim vererek bu sorun nedir demek cok yanlıştır..kodlarınızın incelenmesi netiecesinde sorununuz sudur deniebilir..
Yönetime Not: Localde yapılan çalışmalar sunucu ayarlarındna ve modül eksikliklerinden dolayı uzak sunucuya göre cok fazla hata gösterdigi herkes tarafından blinmektedir. localde aldıgınız bir hatayı uzak sunucu da almamak gibi.. Önerim localde yapılan çalışmalarda link te verilemedigine göre bu tip sorundlarda local de çalışan lara destek verilmemesi cünki anlamsızca insanı oyalayıp link istediginiz de de localde calışıyorum diyorlar bu da hoş olmayan bir durum yartıyor..Şahsen localdeki bir çalışmaya yardımcı olmayacagım...selametle..
Geçenlerde birisine gün ( 24 saat )boyunca yarımcı olmaya calıştım anlatıklaırmdma çözemedi ftp de istedim önce sesszi kaldı daha sonra da local de calışıyorum dedi burada amaç güvensizlik netecisinde ftp vermemek mi yoksa gercekten localde mi çalışıyor o da şüpheli, eğer güvensizlik ise size güvenmeyen birine yardım ediyor olmak çok kötü bir duygu.ha birde bu kadar ugrasıyorsunuz sorununu çözene kadar sürekli yazıyor ve anlattıklarınızla sorununu çözüyorsunuz adam dönüp bırakın teşekkür etmeyi netice bile bildirmiyor bide böyleler var.
Eğitim Şart...