RE: Export/Import - Dışarı/İçeri Aktarma
30 Günlük üyeliğim olmadığı için yeni konu açamıyorum. arattım hoş geldin mesajı olarak bazı başlıklar buldum hiç biride işimi görmedi. 1.5 te soylenen dosyalar daha farklı sanırım. yapmak isteiğim " hoşgeldin mesajına banner ekledikten sonra üstnde çıkan mağazaadı hoş geldinizin yazısını tamamen kaldırma...
biocyn' Alıntı:borma' Alıntı:yeri değil biliyorum bağışlayın. 1.5 te Hoşgeldiniz Kısmına Banner Ekledim onun üzerindeki " Hoş Geldiniz" yazısını kaldırmak istiyorum ama bir türlü bulamadım.
Hakikaten yeri değil. Sitenin kurallarına özen göstermeliyiz. Sitede bununla ilgili araştırma yapmış olsanız nasıl yapacağınıza dair bir sürü yazı var.
Bir de ne istediğinizi daha açık yazsanız. Arama bölümü altındaki "Hoşgeldin Ziyaretçi" yazısından mı bahsediyorsunuz?
30 Günlük üyeliğim olmadığı için yeni konu açamıyorum. arattım hoş geldin mesajı olarak bazı başlıklar buldum hiç biride işimi görmedi. 1.5 te soylenen dosyalar daha farklı sanırım. yapmak isteiğim " hoşgeldin mesajına banner ekledikten sonra üstnde çıkan mağazaadı hoş geldinizin yazısını tamamen kaldırma...