@RTHuR
OpenCart-TR
RE: [FLASH] Hoş Geldiniz Mesajına Flash Banner Ekleme
Arkasaşlar hep ben yardım isteyecek degilim birazda benim katkım bulunması için opencart 1.4.8 acılır katagori ekleyen arkadaşlarımhosgeldinize flash banner eklediginde acılır katagoriler flasın altında kalıyorsa asagıdaki kodları ekleyerek sorunlarını çözebilirler büyük bir urasılarım cabasında kendim urasarak buldugum bir olaydır belki bilenler yapanlar olabilir ben yapamayan arkadaşlarımla paylaşmak için kodları ekliyorum şimdiden emegi gecen gecmeyen herkeze tesekkürler.
üsteki verdiğim kodda bu alttaki satırı ekleyerek flash'ınızı saydamlaştırark flash'ınız kategorü menünüz üstüne cıkamaz ve üsteki kodda ' buraya/flash_banner.swf ' flash kodunuzu ekeleyerek projenize devam edebilirsiniz saygılar.
Arkasaşlar hep ben yardım isteyecek degilim birazda benim katkım bulunması için opencart 1.4.8 acılır katagori ekleyen arkadaşlarımhosgeldinize flash banner eklediginde acılır katagoriler flasın altında kalıyorsa asagıdaki kodları ekleyerek sorunlarını çözebilirler büyük bir urasılarım cabasında kendim urasarak buldugum bir olaydır belki bilenler yapanlar olabilir ben yapamayan arkadaşlarımla paylaşmak için kodları ekliyorum şimdiden emegi gecen gecmeyen herkeze tesekkürler.
Kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="597" height="308">
<param name="movie" value="buraya/flash_banner.swf">
<param name="quality" value="High">
<param name="base" value="buraya/flash_banner.swf">
<param name="wmode" value="transparent">
<embed src="buraya/flash_banner.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="597" height="308" base="buraya/flash_banner.swf" quality="High" wmode="transparent"></object>
üsteki verdiğim kodda bu alttaki satırı ekleyerek flash'ınızı saydamlaştırark flash'ınız kategorü menünüz üstüne cıkamaz ve üsteki kodda ' buraya/flash_banner.swf ' flash kodunuzu ekeleyerek projenize devam edebilirsiniz saygılar.
Kod:
<param name="wmode" value="transparent">