Google analytics İlginçlik

serkan1415

OpenCart-TR
Arkadaşlar Google Analytics Sayfamda Gelen Tıklamalar Büyük Sitelerden Bir Şekilde Bir Şeyler Geliyor Çözemedim,

Reklama Çıktım ama askıya alındı nedenini bilmiyorum. Bilgisi Olanlar Yardımcı olursa memnun olurum.

[attachment=1415]

Ekli dosyalar

• 2012-04-12_094048.jpg
    2012-04-12_094048.jpg
    489.9 KB · Görüntüleme: 46

muzorotti

OpenCart-TR
bu yenimi oldu
alan adını yenimi aldınız (önceki sahibinden olabilir)
link vermiş olabilirler
reklamdan askıya alınmanızın iptal olması site içeriğiniz ile ilgili olabilir askıya alınmasının nedenini açıklamadılarmı?

serkan1415

OpenCart-TR
Domain yeni alındı evet , önceki sahibini bilmiyorum bakmadım ama sıfır domain olması gerekli,

birde neden belirtmemişler mail attım ama cevap gelince paylaşırım teşekkür ederim ilginize

muzorotti

OpenCart-TR
domaini yeni almış olmanız herşeyi açıklıyor önceki sahibinin kullandığı siteden kalma linkler dir domainin sıfırı olması daha önceden kullanılmamış alınmamış bir alan adına sahip olmuş olmanız gerekir bunuda araştırmanız gerekli ( başka sitelerden gelen ziyaretçileri istemiyorsanız) linklerin silinmesini beklemelisiniz

serkan1415

OpenCart-TR
doğru ama link yok o verilen sitelerde :)

Google AdWords hesabınız, bu veya alakalı bir hesapta Google'ın Reklamcılık Politikalarının ihlal edilmesi nedeniyle askıya alındı.

Gelen mail bu şekilde idi maile cevap yazdık siteyi incelemeye almışlar tekrardan

........... numaralı AdWords hesabınıza için bir değerlendirme isteği gönderdim. İnceleme sonuçlarıyla beraber sizi en kısa süre içinde bilgilendireceğim.

Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Arif Işık
Google AdWords Ekibi