bu şekilde advancedslider iki kez görüntülenebilir.cyberwolf' Alıntı:PHP:<?php echo $header; ?><?php echo $column_left; ?> <?php foreach ($modules as $module) { ?> <?php if ($module['code']=='advancedslider'){?> <?php echo ${$module['code']}; ?> <?php } } ?> <?php echo $column_right; ?> <div id="content"><?php echo ${$module['code']}; ?> </div> <?php echo $footer; ?>
bu kadar az kod kullanmam bir sorun yaratırmı ?
legensiz' Alıntı:modülü kurdum fakat resim yükleyemiyorum.hata veriyor...warning .....ile başlayan kodlar falan çıkıyor.resim ekleyemiyorum lütfen biri şunu güzelce açıklayabilir mi
Son sürümü deneyiniz. Büyük ihtimalle short_open_tag hatasıdır.sizenet' Alıntı:Parse error: syntax error, unexpected $end in xxx\admin\controller\module\advancedslider.php on line 369 hatası alıyorum neden acaba?
Kod değişiklikleri gerekli değildir, iki sütun arasında olacaksa hiçbir kod değişikliğine gerek yok doğrudan kurun ve kulanın.cTees' Alıntı:fakat ben tam 2 sutunun arasında çıkartamadım kodlarıda aynen denilen gibi yaptım örneği aşşağıdadır bi yardım edermisiniz.
cTees' Alıntı:Arkadaşlar ben siteme aynen denilenleri yaptım resim gelmeyen arkadaşlar dizinlerin kaydedildiği resim dosyalarının yani gerekli chmod izinlerini verirlerse sorun otadan kalkıyor
fakat ben tam 2 sutunun arasında çıkartamadım kodlarıda aynen denilen gibi yaptım örneği aşşağıdadır bi yardım edermisiniz.
Örnek: www.autoparktool.com
dokuyucu27' Alıntı:home tpl derken kullandıgımız temanın mı yoksa default temasını home.tpl si
Gökhan TAYLAN' Alıntı:Bu eklediğin : kırmızılı kodu kaldır..
<?php echo $column_left; ?>
<?php foreach ($modules as $module) { ?>
<?php if ($module['code']=='advancedslider'){?>
<?php echo ${$module['code']}; ?>
<?php } } ?>
bu kodun altına
<?php echo $column_right; ?>
yapıştır.
<?php foreach ($modules as $module) { ?>
<?php if ($module['code']=='advancedslider'){?>
<?php echo ${$module['code']}; ?>
<?php } } ?>
iki bölümün arasında çıkacak... yönetim panelindende boyutlandır.
cTees' Alıntı:Arkadaşlar ben siteme aynen denilenleri yaptım resim gelmeyen arkadaşlar dizinlerin kaydedildiği resim dosyalarının yani gerekli chmod izinlerini verirlerse sorun otadan kalkıyor
fakat ben tam 2 sutunun arasında çıkartamadım kodlarıda aynen denilen gibi yaptım örneği aşşağıdadır bi yardım edermisiniz.
Örnek: www.autoparktool.com
hikko' Alıntı:yeni slaytları da denedik arkadaşlar www.medyacom.com yeni eklenen hepsiburada ve hizlial tarzı slayt görek için medyacoma bakabilirsiniz
mertx' Alıntı:hikko' Alıntı:yeni slaytları da denedik arkadaşlar www.medyacom.com yeni eklenen hepsiburada ve hizlial tarzı slayt görek için medyacoma bakabilirsiniz
Merhaba hikko siten çok güzel olmuş.
Üst bar çok hoş olmuş onu bende uygulamak istiyorum yardımcı olabilirmisin