afroma
Beautiful Girls in your city for night
- Web sitesi
- meettomy.site
Herşeyi yaptım; ama modül maalesef görünmüyor.
www.sanalpos.gen.tr
www.sanalpos.gen.tr
Sliderı açık hale getirdiğinizden emin misiniz. Verdiğiniz site linkinde en azından tpl nin yüklenmesi gerekirdi ki o da tek başına hatalı bir görünüm oluştururdu. Şu anda sitenizde tpl dahi yüklenmiyor. Modülü açık hale getirdiğinizden ve öylece açık kaldığından emin olun.afroma' Alıntı:Herşeyi yaptım; ama modül maalesef görünmüyor.
www.sanalpos.gen.tr
smrel teması üzerinde bazı oynamalar yapılarak elde edilmiş bir tema.tutskiyancheck' Alıntı:o değilde sanalpos.gen.tr deki tema çok güzelmiş nerden bulabiliriz
Tahminimce sorun şu tema klasörünüzün içerisinde sadece common değil diğer klasörlerde mevcut. Lütfen catalog/view/theme/default/template/module altındaki advancedslider_type_x.tpl dosyalarını catalog/view/theme/-tema adı-/template/module altına kopyalayıp tekrar deneyiniz.afroma' Alıntı:www.kedikopekilan.com/tic2 alanında kullandım aynı eklentiyi ama orada da açık olmasına rağmen görünmüyor anlayamadım...
Kullandığınız temalar da bulunan scriptlerden kaynaklanıyor olabilir.afroma' Alıntı:Yok yahu vallahi olmuyor başka temalar yükledim onların hepsinde çalışıyor ama benim yaptıklarımda ya da default temalarda çalışmıyor içerisindeki dosyaları da aynen orjinalini bozmadan kopyaladım yok olmuyor anlamadım nedir ya
pusulapc' Alıntı:ve sanırım kontrol panelinden resim eklenmiyor..
pusulapc' Alıntı:ve sanırım kontrol panelinden resim eklenmiyor..