<div style="float: right; display: inline-block; width: 49%;"><b style="margin-bottom: 2px; display: block;"><?php echo $text_returning_customer; ?></b>
<div style="background: #F7F7F7; border: 1px solid #DDDDDD; padding: 10px; min-height: 210px;">
<form action="<?php echo str_replace('&', '&', $action); ?>" method="post" enctype="multipart/form-data" id="login">
<?php echo $text_i_am_returning_customer; ?><br />
<br />
<b><?php echo $entry_email; ?></b><br />
<input type="text" name="email" />
<br />
<br />
<b><?php echo $entry_password; ?></b><br />
<input type="password" name="password" />
<br />
<a href="<?php echo str_replace('&', '&', $forgotten); ?>"><?php echo $text_forgotten_password; ?></a><br />
<div style="text-align: right;"><a onclick="$('#login').submit();" class="button"><span><?php echo $button_login; ?></span></a></div>
<?php if ($redirect) { ?>
<input type="hidden" name="redirect" value="<?php echo str_replace('&', '&', $redirect); ?>" />
<?php } ?>
</form>
</div>
</div>
</div>
</div>
49%
100%
mirac' Alıntı:Şuan ki tek çözümü bir üstteki mesajda yazılı..
mirac' Alıntı:zedy_2000' Alıntı:bu sorunu çözecek kimse yok mu yada forumla ilgilenen
Modulde bu sorun var kodlarla çakışma yapıyor.. Çözümünü bilsek zaten burada yayınlarız.. Kaldı ki modul üzerindeki giriş ve üye ol butonları çalışıyor.. (Misafir alışverişini kullanamıyorsunuz şuan sadece) Şuan böyle kullanmak isterseniz devam edin yok istemiyorsanız modulu kaldırabilirsiniz..
Şimdilik bir çözüm buldum.. Sorunsuz çalışıyor gibi ama uzun uzun test etme fırsatım olmadı.. Denemek isterseniz aşağıda açıklamasını yaptım..
catalog\view\theme\default\template\account\login.tpl Aç..
Bul..
Kod:<form action="<?php echo str_replace('&', '&', $action); ?>" method="post" enctype="multipart/form-data" id="account">
Değiştir..
Kod:<form action="<?php echo str_replace('&', '&', $action); ?>" method="post" enctype="multipart/form-data" id="account2">
Bul..
Kod:<div style="text-align: right;"><a onclick="$('#account').submit();" class="button"><span><?php echo $button_continue; ?></span></a></div>
Değiştir..
Kod:<div style="text-align: right;"><a onclick="$('#account2').submit();" class="button"><span><?php echo $button_continue; ?></span></a></div>
mirac' Alıntı:zedy_2000' Alıntı:bu sorunu çözecek kimse yok mu yada forumla ilgilenen
Modulde bu sorun var kodlarla çakışma yapıyor.. Çözümünü bilsek zaten burada yayınlarız.. Kaldı ki modul üzerindeki giriş ve üye ol butonları çalışıyor.. (Misafir alışverişini kullanamıyorsunuz şuan sadece) Şuan böyle kullanmak isterseniz devam edin yok istemiyorsanız modulu kaldırabilirsiniz..
Şimdilik bir çözüm buldum.. Sorunsuz çalışıyor gibi ama uzun uzun test etme fırsatım olmadı.. Denemek isterseniz aşağıda açıklamasını yaptım..
catalog\view\theme\default\template\account\login.tpl Aç..
Bul..
Kod:<form action="<?php echo str_replace('&', '&', $action); ?>" method="post" enctype="multipart/form-data" id="account">
Değiştir..
Kod:<form action="<?php echo str_replace('&', '&', $action); ?>" method="post" enctype="multipart/form-data" id="account2">
Bul..
Kod:<div style="text-align: right;"><a onclick="$('#account').submit();" class="button"><span><?php echo $button_continue; ?></span></a></div>
Değiştir..
Kod:<div style="text-align: right;"><a onclick="$('#account2').submit();" class="button"><span><?php echo $button_continue; ?></span></a></div>