okTay
OpenCart-TR
Ben birkaç değişikliklerle istediğim sanal posumu düzenledim, taksit tabı da çalışıyor. Sanal pos üyeliğim daha, aktiflenmediğinden deneme fırsatım olamadı. Sistem eksik çalışıyor, siparişi onayladığımda aynı sayfaya form verileri doğru ve dolu olmadan, hata vermesi gerekirken, hata vermeden test adresini geçiyor ve ve hatasız aynı sayfaya dönüyor, sepet boşalmıyor, en önemli eksik burada zaten. 16 haneli kart numarası girilmeden hata vermesi gerekli olmalı.
Geliştirici profesyonel arkadaşlarımız, destek verirlerse kolay ve karmaşık olmayan benim istediğim pos böle birşey..
Destekleriniz tüm eksiği olanlara forum adabına uygun bir fırsat verilebilir. Güncellendiğinde şahsen ben bağışta bulunarak katkımı suna bilirim. Saygılarımla.
Geliştirici profesyonel arkadaşlarımız, destek verirlerse kolay ve karmaşık olmayan benim istediğim pos böle birşey..
Destekleriniz tüm eksiği olanlara forum adabına uygun bir fırsat verilebilir. Güncellendiğinde şahsen ben bağışta bulunarak katkımı suna bilirim. Saygılarımla.