aslında kodla uğraşacak pek bişi yok gibi görünüyor, çünkü arkadaşın üstte verdiği kodu ekledim ve ürün sayfasında fiyatı 0 olanlarda "Sorunuz" çıkmaya başladı,
aynı şeyi kategoriler içinde yapmak istiyorum, kategoride tpl dosyasına da bu kodları ekleyince ya fiyatlar kayboluyor, ya hiçbirşey olmuyor, bilen arkadaşlar vardır eminim ve de çok kısa bir koddur muhtemelen,
kategori sayfasında ürün fiyatları bu kodla geliyor;
<?php echo $products[$j]['price']; ?>
ürünlere eklediğim <?php if ($price==0){ echo 'Sorunuz'; }else { echo $price; } ?> kodunu <?php echo $products[$j]['price']; ?> uyarlayabilsek kategorilerde fiyatı 0 olanlar da "fiyat sorunuz" yazacak, dediğim gibi bilene 5dklık bir iş, sabahtan beri uğraşıyorum birtürlü olmuyor, başka birşey eklemek gerekiyor galiba...
kategori sayfasında ki bu kodu: <?php echo $products[$j]['price']; ?>
aşağıdaki gibi yapınca fiyatı 0 olanlar da "fiyat sorun" fiyatı olanlarıda 1-2-3 diye sıralıyor, ne alaka anlamadım...
<?php if ($j==0){ echo 'Sorunuz'; }else { echo $j; } ?>
eskiden yardım istendiğinde mutlaka birileri yardımcı olurdu, artık hiçkimse umursamıyor anlaşılan.
deneme yanılma yöntemleri ile problemimi çözdüm belki başkasınada lazım olur:
kategori sayfasında ki bu kodu: <?php echo $products[$j]['price']; ?> aşağıdaki kod ile değiştirince kategorilerde de fiyatı 0 olan ürünlerde "Fiyatı sorunuz" çıktı.
<?php if ($display_price) { ?>
<?php if ($products[$j]['price']) { ?>
<?php $price = str_replace(",","",$products[$j]['price']); ?>
<?php if ($price<=0){ echo '<blink>Özel Fiyat Sorunuz..</blink>'; }else { echo $price; } ?>
<?php } ?>
<?php } ?></span>