elesta
OpenCart-TR
Upload dosyasının içindekileri dizindeki klasörlere yükleyin ve admin>modüller içinden kurun.Türkçeye çevirip ekledim.
Modülden kurup düzenle dedikten sonra;
*"Başlık" yazan yere resimde "Facebook Yorumları" yazan bölümü yazıyorsunuz.
*Başlığın altında "Application ID"'nin ne olduğunu çözemedim.Yazın birşeyler ben attım bi sıkıntıya rastlamadım
*Geri kalanları kendinize göre uyarlayabilirsiniz.Eğer ürünlerin altında görünmesini isterseniz Bölüm olarak Ürün Sayfası-Alt Blok'u seçin.Ama diğer sayfalardada gösterebilirsiniz.Size kalmış
1- İngilizce yorum bölümü Türkçe olmuştur.
2- Head_title ; Bölümünde hata giderilmiştir.
3- İd bölümüne güvenlik amacı ile 8 haneli veya üzeri sayısal kod ekleyiniz.
KURULUM ;
Çıkarttığınız dosyaları Ana dizine atınız ve Yönetim panelinden Modülü etkinleştirin ayarlayınız.
*Geri kalanları kendinize göre uyarlayabilirsiniz.Eğer ürünlerin altında görünmesini isterseniz Bölüm olarak Ürün Sayfası-Alt Blok'u seçin.Ama diğer sayfalardada gösterebilirsiniz.Size kalmış Smile
Denenen Sürümler ; opencart-tr-1.5.5.1 - Eng
*Başlığın altında "Application ID"'nin ne olduğunu çözemedim.Yazın birşeyler ben attım bi sıkıntıya rastlamadım
*Geri kalanları kendinize göre uyarlayabilirsiniz.Eğer ürünlerin altında görünmesini isterseniz Bölüm olarak Ürün Sayfası-Alt Blok'u seçin.Ama diğer sayfalardada gösterebilirsiniz.Size kalmış
Facebook Yorumları Modülü Tarafımca düzenlenmiştir ve hataları giderilmiştir.
HATALAR ;
1- İngilizce yorum bölümü Türkçe olmuştur.
2- Head_title ; Bölümünde hata giderilmiştir.
3- İd bölümüne güvenlik amacı ile 8 haneli veya üzeri sayısal kod ekleyiniz.
KURULUM ;
Çıkarttığınız dosyaları Ana dizine atınız ve Yönetim panelinden Modülü etkinleştirin ayarlayınız.
*Geri kalanları kendinize göre uyarlayabilirsiniz.Eğer ürünlerin altında görünmesini isterseniz Bölüm olarak Ürün Sayfası-Alt Blok'u seçin.Ama diğer sayfalardada gösterebilirsiniz.Size kalmış Smile
Denenen Sürümler ; opencart-tr-1.5.5.1 - Eng