ricety' Alıntı:Arkadaşlar selam.
ben bu sistemi kurdum. Dışarı Aktar dediğimde dışarıya çıkan excel dosyası Bozuk çıktı. yani dosyayı açıyorum yazılar karışık birbirine girmiş oluyor. benim Excel sürümüm 2007. fakat siteden çıkan 97 2000 sürümü. bu nedir ? nasıl yapmamız gerek ? dosya hep bozuk çıkıyor.
ricety' Alıntı:indirdim tekrar kurdum. aslında sistem çalşışıyor evet ama çıkan excel dosyası bozuk.. bir türlü anlayamadım gitti. sitede bu sorunla karşılaşan onlarca insan var ama araştırdım cevap yok yani.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
dosyada bi hata var galiba yeni bi link verebilirmisiniz.mirac' Alıntı:Exel Ürün import export ekteki dosyada ürün ekleme şekli az çok belli arkadaşlar.. Biraz incelerseniz mantığını çözersiniz.. İnşallah işinize yarar..
bubuf' Alıntı:export ettiğin dosyaya ekeme yap onu import et.en saglıklısı odur
yajinn' Alıntı:admin\controller\tool export.php içinden aşağıdaki satırlar işini görebilir.
// set appropriate memory and timeout limits
ini_set("memory_limit","128M");
set_time_limit( 1800 );
biocyn' Alıntı:Sorun aşılmıştır. Problem panelde Export / Import butonu ya da linki olmamasından kaynaklanmış. "route=tool/export&token" şeklinde url kısmına yazınca sayfayı buldum işlemimi tamamladım. Bu arada şunu anladım... İnsanın bi tarafı sıkışınca çare buluyor... İş başa düşmeyegörsün.. Herkese çok teşekkürler...
evet hocam bendede aynı sorun vardı linkten girebiliyorum fakat menude gösteremedim hala.