erhanozsarac
OpenCart-TR
Selam arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim kullandığım sistem 1.5.1.3 ben kurdum ve sorunsuz bir şekilde ürünlerimi yükledim sizlerlede bunu paylaşmak isterim.
Not: Burada okuyacağınız herşeyi forum içinde buldum. Bunun için forum üyeleri olan (mbilken, adsl77, mirac, ea430) arkadaşlara buradan birkez daha teşekkür ederim.
Öncelikle dosyayı yükledikten sonra şu işlemleri yapınız.
Kurmak isteyen arkadaşlar dosyayı yükledikten sonra bu değişiklikleri de yapınız
admin/controller/common/header.php
BUL
Kod:
$this->data['text_backup'] = $this->language->get('text_backup');
SONRASINA EKLE
Kod:
$this->data['text_export'] = $this->language->get('text_export');
BUL
Kod:
$this->data['backup'] = $this->url->link('tool/backup', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL');
SONRASINA EKLE
Kod:
$this->data['export'] = $this->url->link('tool/export', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL');
admin/language/english/common/header.php
BUL
Kod:
$_['text_backup'] = 'Backup / Restore';
SONRASINA EKLE
Kod:
$_['text_export'] = 'Export / Import';
admin/view/template/common/header.tpl
BUL
Kod:
<li><a href="<?php echo $backup; ?>"><?php echo $text_backup; ?></a></li>
SONRASINA EKLE
Kod:
<li><a href="<?php echo $export; ?>"><?php echo $text_export; ?></a></li>
Daha sonra admin panelinden kullanıcı grupların kısmından üst kullanıcı grubunun içinde üst yönetici kısmından tüm erişim izinlerini açın.yine admin panelde sistem kısmından Text_export kısmını tıklayın ve export u tıklayın excel size bir uyarı veriyor ve açılan excel şablonunda karışık şekil ve yazılar geliyorsa ozaman altaki işlemi gerçekleştirin
export yaparken açılan dosya yabancı karakterler çıkıyorsa alttaki kodu silin geçer
admin/controller/tool/export.php
// set appropriate memory and timeout limits
ini_set("memory_limit","128M");
set_time_limit( 1800 );
anlatış tarzımın kusuruna kendi tarzımda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana herkese kolaygelsin
Yüklemeyi yapacak olan arkadaşlar indirdiğiniz zip dosyada bulunan admin, system, vqmod dosyalarını http dosyasının içine yüklüyorsunuz
Not: Burada okuyacağınız herşeyi forum içinde buldum. Bunun için forum üyeleri olan (mbilken, adsl77, mirac, ea430) arkadaşlara buradan birkez daha teşekkür ederim.
Öncelikle dosyayı yükledikten sonra şu işlemleri yapınız.
Kurmak isteyen arkadaşlar dosyayı yükledikten sonra bu değişiklikleri de yapınız
BUL
Kod:
$this->data['text_backup'] = $this->language->get('text_backup');
SONRASINA EKLE
Kod:
$this->data['text_export'] = $this->language->get('text_export');
BUL
Kod:
$this->data['backup'] = $this->url->link('tool/backup', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL');
SONRASINA EKLE
Kod:
$this->data['export'] = $this->url->link('tool/export', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL');
admin/language/english/common/header.php
BUL
Kod:
$_['text_backup'] = 'Backup / Restore';
SONRASINA EKLE
Kod:
$_['text_export'] = 'Export / Import';
admin/view/template/common/header.tpl
BUL
Kod:
<li><a href="<?php echo $backup; ?>"><?php echo $text_backup; ?></a></li>
SONRASINA EKLE
Kod:
<li><a href="<?php echo $export; ?>"><?php echo $text_export; ?></a></li>
Daha sonra admin panelinden kullanıcı grupların kısmından üst kullanıcı grubunun içinde üst yönetici kısmından tüm erişim izinlerini açın.yine admin panelde sistem kısmından Text_export kısmını tıklayın ve export u tıklayın excel size bir uyarı veriyor ve açılan excel şablonunda karışık şekil ve yazılar geliyorsa ozaman altaki işlemi gerçekleştirin
export yaparken açılan dosya yabancı karakterler çıkıyorsa alttaki kodu silin geçer
admin/controller/tool/export.php
// set appropriate memory and timeout limits
ini_set("memory_limit","128M");
set_time_limit( 1800 );
anlatış tarzımın kusuruna kendi tarzımda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana herkese kolaygelsin
Yüklemeyi yapacak olan arkadaşlar indirdiğiniz zip dosyada bulunan admin, system, vqmod dosyalarını http dosyasının içine yüklüyorsunuz