//print_r($dat);
$result_data = array();
foreach ($dat as $da){
$i=strpos($da,">");
$j=strrpos($da,"<");
$x=strpos($da,"<");
$key= substr($da,$x+1,$i-$x-1);
$val= substr($da,$i+1,$j-$i-1);
$result_data[$key] = $val;
}
if( isset($result_data['ProcReturnCode']) && ($result_data['ProcReturnCode'] == '00') ){
$this->model_checkout_order->confirm($this->session->data['order_id'], $this->config->get('sanal_pos_2_order_status_id'));
unset($result_arr['error']);
$result_arr['success'] = HTTPS_SERVER . 'index.php?route=checkout/success';
}
elseif( !$this->config->get('config_error_display') )
{
trigger_error($response);
}
}
return $result_arr;
}
}
?>
emrcan' Alıntı:Arkadaşlar bu modülü kullanmak istiyorum. Fakat kredi kartı ile ödeme yapmak isteyince toplam fiyata %25 eklenmesini istiyorum. Böyle nasıl yapabiliriz?
ozansenkal' Alıntı:emrcan' Alıntı:Arkadaşlar bu modülü kullanmak istiyorum. Fakat kredi kartı ile ödeme yapmak isteyince toplam fiyata %25 eklenmesini istiyorum. Böyle nasıl yapabiliriz?
merhaba,
modülün panelinde en altta taksit ekleme kısmı var. oradan taksit ekle deyip taksit sayısını 1 komisyon oranını da 25 yaparsanız istediğiniz gibi olur sanıyorum
benzersiz' Alıntı:denizbank için bilgileri girdiğimde, hangi kart numarasını girersem gireyim kart bilgileri gçersiz diyor
sitemden kaynaklı mı yoksa bu denizbank tan mı ?
benzersiz' Alıntı:Hata günlüğü bomboş çıkıyor ?
sabitertan' Alıntı:http://code.google.com/p/opencart-sanalpos/ adresine artık ulaşılamıyor webcoder arkadaşımız modülü geliştirdiğini belirtmişti. Eğer projeden vazgeçildiyse ya da başka bir geliştirme sunucusunda paylaşılmaya devam edecekse belirtmesini dilerim. Eğer ki dağıtım lisansında bir değişikliğe gidildiyse onu da belirtiniz. Sadece code.google'da paylaşım ve hata takibini iptal ettiyseniz, bu projeyi opencart-tr olarak biz devam ettirelim.
sinan' Alıntı:arkadaşa en son mesaj atmıştım ilgilenemediğini ve uğraşamadığını belirtmişti.opencart tr ekibinin el atması gerek bence.bilginize.
eka7a' Alıntı:1-Yakın bir gelecekte söz veremem ama ileri kredi kartı ödeme seçeneklerine el atıp bir düzene sokmayı düşünüyorum. Bu ne zaman olur bir şey diyemem çünkü yapmayı düşündüğüm ve sıraya koyduğum o kadar çok şey var ki buna ne zaman sıra gelir bilemiyorum.