RE: [MOD] EST Sistemi Kullanan Bankalar için Sanal Pos Modülü
afroma' Alıntı:
Akbank üzerinden verilen müşteri bilgilerimi girdiğimde sorun yok. Ödeme aşamasına kadar geliyor; ama ödeme yaparken bekleyiniz dediği yerde takılıp kalıyor. Ödeme hesaba geçiyor fakat bekleyiniz takılı kalıyor.
1.4.8 Sistem
bilginize...
Merhaba arkadaşlar
Bir süredir buraya gelemiyorum şimdi farkettim yeni mesajlar geldiğini.
Tahminime göre bu hata muhtemelen opencartta çok sık olan (neden bu kadar sık oluyor bilmiyorum belki ayarlarla ilgilidir) ve modülle ilgisi olmayan genel bir hatadan kaynaklanıyor. Bu hata sonucunda şöyle bir hatayla karşılaşılır:
Error: E-Mail to required!
Eğer firebug ile xhr isteğinden dönen yanıtı incelerseniz yada sistemdeki hata günlüğüne bakarsanız böyle bir hata mesajı görmeniz gerekir. Google da
opencart Error: E-Mail to required! şeklinde bir arama yaparak bu konuda çok sayıda sonuç ve hatanın nasıl düzeltileceğini bulabilirsiniz.
bcokmar06' Alıntı:
Bişey soracağım bunun içinden svn dosyası felan çıkıyor onu direk html_public e mi atıcam
Bu dizinler svn (subversion) sürüm güncelleme sistemiyle ilgilidir ve zararı yoktur sadece yer kaplar. Dizinlerin nokta ile başlaması bunların linux vb. sistemlerde gizli dosya/dizin olduğunu gösterir. Modüldeki son güncellemeleri svn ile yapmıştım ve sonrasında bu dizinleri silmeden paketleyip downloads bölümüne dosya olarak da yüklemiştim. Eğer filezilla ftp yazılımını kullanıyorsanız sunucu tarafında filtreleme özelliğini açarak svn dizinlerinin sunucuya aktarılmasını engelleyebilirsiniz. İsterseniz kendiniz de bu dizinleri silebilirsiniz (sadece biraz uğraşırsınız her dizinde birer adet vardır.)