Error No:1146

akebapci

OpenCart-TR
Yedeği restore ederken aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Notice: Error: Table 'database.address' doesn't exist
Error No: 1146
TRUNCATE TABLE `address` in /home/klasor/public_html/system/database/mysql.php on line 50

gamepark

OpenCart-TR
ürün ekle butonuna bastığımda bu hata kodunu alıyorum bu sorunu çözebildinizmi 4.30 saattir ugrasıyorum bilen biri yardım edebilirse cok sevinirim. iyi sabahlar...

PHP:
2014-05-03 4:58:53 - PHP Notice:  Error: Table 'telmar_telmar.oc_profile' doesn't exist<br />Error No: 1146<br />SELECT `p`.`profile_id`, `p`.`sort_order`, `pd`.`name` FROM `oc_profile` AS `p` JOIN `oc_profile_description` AS `pd` ON `pd`.`profile_id` = `p`.`profile_id` AND `pd`.`language_id` = 1 ORDER BY p.sort_order ASC
         in /home/telmar/public_html/system/database/mysql.php on line 50

Yokmu yardımcı olacak bir arkadaş Takıldım kaldım Ürün ekleyemiyorum üye kayıt olurken hatalar alıyorum.

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Merhaba @gamepark

Öncelikle yedek alın.
Opencart son sürümü indirin ve sadece install klasörünü ftp nize yükleyin.
daha sonra www.siteniz.com/install adresinde opencart sitenize upgrade edin.

tekrar ediyorum yedek almadan işlem yapmayın..iyi çalışmalar.

gamepark

OpenCart-TR
Merhaba @casperkip öncelikle teşekkür ederim.
Denedim dostum ama sorun hala aynı ücretli tema aldım yükledim bütün ayarlarını bidklerimi aldım.
uzun bir araştırma sonucu veritabanına tablo eklenmesi gerektiği hakkında 2 gün oldu kafayı yiyecem gece gündüz 1 hafta ugrastım siteyi bu hale getirene kadar.

suan ürün ekle butonuna bastığımda bu hatayı alıyorum.

Notice: Error: Table 'telmar_telmar.oc_profile' doesn't exist
Error No: 1146
SELECT `p`.`profile_id`, `p`.`sort_order`, `pd`.`name` FROM `oc_profile` AS `p` JOIN `oc_profile_description` AS `pd` ON `pd`.`profile_id` = `p`.`profile_id` AND `pd`.`language_id` = 1 ORDER BY p.sort_order ASC in /home/telmar/public_html/system/database/mysql.php on line 50

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Tekrar merhaba

eklenmesi gereken tablo var evet fakat bu tablo 1.5.6.x sürümüyle gelen profiller tablosudur.yani update etmeniz durumunda sorun olmaması gerekmekte diye düşünüyorum.

gamepark

OpenCart-TR
casperkip' Alıntı:
Tekrar merhaba

eklenmesi gereken tablo var evet fakat bu tablo 1.5.6.x sürümüyle gelen profiller tablosudur.yani update etmeniz durumunda sorun olmaması gerekmekte diye düşünüyorum.

:) Teşekkür ederim install klasörünü yeniden çalıştırdım sorunum düzeldi.

ancak bu seferde şöyle bir sıkıntım var ürün resimleri ufaldı admin panelde girmediğim bölüm kalmadı katagoride resimler 80x80 px journal premium temasını aldım kurdum şu anki takıldığım nokta bu :(

www.telmarketim.com