Eklenen ürünlerin sıralaması

mkgilera

OpenCart-TR
Siteye şu an ürün ekliyorum. Ancak eklenen ürünler karışık şekilde sitede sıralanıyor. Genel ayarlar kısmında bu sıralama ile ilgili bir ayar göremedim. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

Aslında Forumda ayrı bir ''DERSLER'' isimli bir başlık olsa ve bu tür konular, opencart kullanımı ile ilgi bilgiler yer alsa konu kirliliği olmaz forumda. sadece bir öneri. Teşekkürler...

Son sürüm Kullanıyorum ..... :)

'''''benim istediğim şey Son Eklenen ürünlerin en üstte çıkması. Normalde de olması gerek bu zaten....'''''

Böyle bir sorunla karşılaşan olmadımı hiç arkadaşlar?

??????? Yeni ürünler başa gelmiyor sitede.

EnverYigit

OpenCart-TR
Yeni ürünler modülü açık olan değil mi?

mkgilera

OpenCart-TR
Enver hocam yeni eklenen ürünler modülü değil. Ürünleri ekliyorum admin panelden. Ancak sitede yeni eklenen ürünler sitede en sonda çıkıyor.

enesaltunisik

OpenCart-TR
orjinal temayı kullanıyorsanız eğer css leri yeniden atarsanız düzelir sorununuz

mkgilera

OpenCart-TR
templatemela.com dan 69 dolar ödeyip premium tema aldım. Ama tema ilgisi yok. Opencartta bunun bir değişme yolu olmalı Enes arkadaşım. Muhakkakki vardır diye düşünüyorum. Sağol.

Bu sorunun çözümünü bilen yokmu?

EnverYigit

OpenCart-TR
dediğiniz admin panelde ki ürünlerin sıralaması mı? yoksa anasayfada ki ürün sıralaması mı?

suleycan

OpenCart-TR
bendede aynı problem var katagorilerden ürünlerde yeni eklenen ürün en başta çıkmıyor varsayılan neye göre sıralıyor bilmiyorum.

walkingonrain

OpenCart-TR
admin panelindeki sıralamayı soruyor arkadaş. Herhangi bir ürün eklendiğinde listede en son eklenen ürünler üstte olsa daha hoş olacaktır ama ürünler alfabetik sıraya göre listeleniyor buda ürünü düzenlerken zorluk yaratıyor sanırım