cherokhe' Alıntı:
şimdi ben şu site yorum olayına bir açıklık getirmek istiyorum..Genelde ; "sistem nasıl", "nasıl yapmışım","beğenmişmisiniz" gibi site önermelerinde , hali hazırda temayı siteye monte edip bak nasıl olmuş derseniz ,ben bunu daha önce görmüştüm derim.Sonuç olarak sitenin temasını yapıp emek verenlerin elleri dert görmesin demekten başka bişi gelmiyor elden.
diğer yandan ;
mevcut tema modifiye bir alan göremediğim gibi sizin bize katkı sağlıycak bir yenilikte sitenizde görünmüyor.Ben opencart sistemin destek forumunda bizlere katkı sağlayacak yenilikçi farklılık yaratan tasarımları görmek isterim. Yoksa her websitesi yapan default tema ile bak nasıl yapmışım derse , bu işin kalitesini nasıl değerlendiricez.
burda arkadaşımızın yapmış olduğu site hakkında yorum yapmak istemiyorum,ama genele yaydığım bu sözlerimden de yeni site yapanlar bir ders çıkarmalı.
Temayı yapan arkadaşa teşekkür ederim.
Doğru söze ne denir.. Forumda bu durum o kadar çokki aslında arkadaşların bu sekilde yapmalarının birden fazla sebebi var..
1. Gercekten emek verip tema eklenti vs yapmıştır ve bunu forumda göstermek takdir edilme beklentisi.., Sitesinin tanıtımını yapmak ve Birazda haklı olarak ki çok doğal görüyorum reklamını yapmak için; (güzel olanı takdir etmek lazım)
2.Gerçekten emek verip yapmaya çalışmıştır ancak hataları mevcuttur iyi niyetlidir ve hatalrının forumdaki arkadaşlar tarafındna görülüp degerlendirilmesi ve bu konularda yardım talep etmek amacıyla,
3 Standart kurulum yapmıştır free temealarda birisini yada default temayı yüklemiş standar ve forumdaki bir kaç modülü yükleyip güya Sitem nasıl olmuş diyerek sitenin reklamını yapmak amacıyla,
Forum yönetimine öneri:
Site tanıtımı yapabilmeye mesaj sınırı getirilmeli ki kişi o mesaj sınırına gelene kadar zaten epey bir yol katedecek ve bazı seyleri kendisi yapabilecek seviyeye gelecek ve dolayısı ile kaliteli siteler ortaya cıkacaktır..
Bakıyorum bu gün üye olmuş ve hemen site tanıtımı ne zaman üye oldun ne zaman site yaptın ne zaman tanıtıyorsun be kardeşim derler adama
)
Ve ayrıca forumda disiplini saglamak kaliteyi artırmak için bazı konulara sınır ve şartlar konulmalı forum kurallarında var olanların uygulanması için gerekli tedbirler alınmalı yoksa başı boş mesaj ve konu kirliğiliği dolacaktır forumumuz.. kesinlikle ve kesinlikle forumda mevcut daha önceden acılmış bir konuya arama yapmadan tekrar acılan yeni konulara cevab verilmemeli...ki cevab verilmeyecegini anlasınlar ve acmasınlar ARAMA yapsınlar..
Çünki opencart ın gelişimi dikkate alındıgında Opencart-tr daha henüz yolun basında sayılır ve opencart ilerleyen döenmlerde dahada güzellşecek bekletileri fazlası ile karşılayacak bir yazılım olmaya aday forum yönetiminin ileriyi görerek gerçekten bazı tedbirler almasının zamanı geldi de geciyor..
Saygılarımla...