Merhaba Arkadaşlar
Temanın
default2 Free v.0.3 Versiyonunu Yüklerken Sürekli Hata Aldığınızı, Daha Doğrusu Yükleyemediğinizi (!) Farkettim ve Yol Göstermesi Açısından Anlaşılır Bir Dilde Anlatmak Istedim..
Söz Konusu
default2 Free v.0.3 .rar Temasını Indirip Bilgisayarınızda Boş Bir Yere Çıkartın.
rar Dosyasının içinde 2 Adet Klasör ve Bir Adet Kurulumu Nasıl Yapacağınızı Anlatan (Ingilizce) PDF Dosyası Mevcuttur.
Siz
catalog ve
image Klasörlerini Ana Dizine Atın, (Lütfen Dikkat Edin
(Ana Dizin Dedim ). Üzerine Yazılsınmı Diye Uyaracak,
"EVET" Diyin ..
Daha Sonra Yönetim Panelinden Termanızı Aktif Edin. Tekrar Sitenize Döndüğünüzde Temanın Kurulu Olduğunu Göreceksiniz Fakat En Alttakı Bloklar Gözükmeyecek ve Şöyle Bir Hata Alacaksınız :
PHP:
Notice: Undefined variable: featured2 in C:\wamp\www\OpenCartDeneme\catalog\view\theme\default2free\template\common\home.tpl on line 32 Notice: Undefined variable: bestseller2 in C:\wamp\www\OpenCartDeneme\catalog\view\theme\default2free\template\common\home.tpl on line 33 Notice: Undefined variable: special2 in C:\wamp\www\OpenCartDeneme\catalog\view\theme\default2free\template\common\home.tpl on line 34
Yukarıda
mirac Arkadaşımızın Anlattığı gibi.
catalog/controller/home.php Dosyamızı Açıp Aşşağıdaki Kodu Bulun :
PHP:
$this->children = array(
'common/column_right',
'common/column_left',
'common/footer',
'common/header'
);
Bununla Değiştirin :
PHP:
$this->children = array(
'common/column_right',
'common/column_left',
'common/footer',
'common/header',
'module/bestseller2',
'module/featured2',
'module/special2'
);
Artık Temanızı Hazır..
Sizden Ricam Anlatımları Dikkatle Okumanızdır. Dikkatli Bir Şekilde Okur ve Uygularsanız Asla Sorun Yaşamazsınız. Olduya Bir Defa Denediniz Olmadı... Bir Daha Dene Arkadaş... Oku ve Dene
)) Yinede Yaşamaya Devam Eerseniz. Bizler Buradayız..
Kolay Gelsin..