RedWhite27
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.leventkorkmaz.com
(Generate) böyle baslık göremedim panelde veya modulde
RedWhite27' Alıntı:(Generate) böyle baslık göremedim panelde veya modulde
Zamir' Alıntı:modülü kurdum fakat, butonlar görünmüyor ) ama yinede tıklanabiliyor ve sorunsuz çalışıyor. butonları nasıl gösterebilirim?
teşeküürler 404 hatası alıyordum arkadaşın dediği gibi yaptım oldu Klavyen dert görmesinrecep' Alıntı:Not Found
The requested document was not found on this server.
Web Server at @domain_name@
Bu hatayı nasıl çözerim hiç bir katogoriye yada ürüne girmiyor..Yardım 1.5.3 kullanıyorum
edit sorunun çözümü:
ana dizinde bulunan .htaccess.txt yi .htaccess olarak değiştiriyoruz çözülüyor.
sem grup' Alıntı:1.5.1.3.1 Kurdum.
Adresleri http://www.delipazari.com/%C3%87ocuk%20Kost%C3%BCmleri/Erkek%20%C3%87ocuk%20Kost%C3%BCmleri/Meslek%20Kost%C3%BCmleri haline getirdi.
Ayrıca kategorilerin bazılarını hiç görmüyor.
Adresleri http://www.delipazari.com/%C3%87ocuk%20Kost%C3%BCmleri/Erkek%20%C3%87ocuk%20Kost%C3%BCmleri/Meslek%20Kost%C3%BCmleri haline getirdi.
Evvet çözdüm hem bu modül hem de Admin pANELİ SEO OLMUYOR. bİRİSİ KAPANACAK
RedWhite27' Alıntı::angel: Bazen çözüm ağzımızın önünde aslında..!
Neden göremiyoruz acaba sıradanlığındanmı yoksa zorluğumuzdanmı..?
Çalışmalarınızı çok daha kolay ve kayıpsız uygulamak için Localhost kullanmanızı tavsiye ederim.
----------------------------------------------------------------------
deadcow_seo_v2.0 içindeki admin isimli klasörü olduğu gibi
sitenizin opencart dosyalarının bulunduğu (root) kısmına.! (admin klasörü üzerine) atın veya-
admin klasörü içindeki dosyaları root kısmındaki admin klasörü icine atın.
anadizin (root) kısmında .htaccess.txt isimli dosyanın başındaki .txt kısmını silerek-
.htaccess olarak bırakın eğer siteniz bir klasör içindeyse .htaccess.txt dosyasının içindeki-
RewriteBase / yazan kısmın / dan sonrasına sitenizin bulunduğu klasörün adını yazıp / ile kapatın
örnek: RewriteBase /opencart-sitem/ daha sonra admin panel/sistem/genel ayarlar/sunucu/SEO URL Kullan: evet işeretleyip kayıt edin.
Son olarak admin panel/eklentiler/modüller/deadcow SEO = kurun ardından modülü düzenle = Generate butonlarını tek tek tıklıyoruz ve işlem tamam.
not: seo kelimelerinizi yazarken kelime ayrımlarında boşluk yerine tire (-) harf olarak (şçöğüİ)vs. yerine ingilizce karakterler (ghjsaoic)vs. kullanmazsanız adres çubuğunda %20Kostümleri/Erkek%20Çocuk%2 gibi karmaşık uzantılarla karşılaşabilirsiniz.
İngilizce alfameyle yazdığınız seo kelimelerde.! kelimeler arasındaki boşluklara sistem otomatik tire (-) işaretini ekleyecektir.
örnek seo kelime: sekiz-kollu-ucube
Ön izleme TEST : www.stambultur.com
----------------------------------------------------------------------
:sleepy: Sevdirmeye Gayret Etme Kendini.! Sevilmeye Terket.!