Css - Kaynak

sahin

OpenCart-TR
Merhaba,

Stylesheet.css'te kendime göre düzenlemeler yaptım. yeni css başlıkları oluşturdum. ancak divleri bu yeni oluşturdugum css başlıklarıyla ilişkilendirmem gerekiyor. bu Anasayfa kaynak kodunu nerden bulabiliri. index.php diye bir dosya var Dreamviever'de açtığımda düzenleyebileceiğim bir text çıkmıyor.

Yarımlar için şimdiden teşekkür ederim.

capuela

OpenCart-TR
Yeni stil sayfası oluşdura bılırsın madem Dreamviever ile calısıyorsun stil sayfası olusdur Stylesheet.css den örnek al kendı yapdıklarını yenı stıl sayfasında kayden yada healder.tbl yi ac yada folter hangisini dehişdireceksen üstündekken yeni css stil sayfası oluşdur yada kendı Stylesheet.css yönlendir yenı divlerini olusdura bılırsın sorunda cıkacahını sanmam

sahin

OpenCart-TR
kendi css mi oluşturmakla varolanı güncellemek arasında fazla bir fark olduğunu sanmıyorum. sorum o değil zaten şunu soruyorum. kendim yada varolan bir css dosyası oluşturdum anasayfa diye bir div im var bu dive oluşturdugum class ı atayacağım. bunu atamam için index.php yada hangi dosyaysa o oraya gidip bu divi, oluşturduğum class la ilişkilendirmek. ama index.php yada header.php yada neyse işte hiçbir klasörde kodların neresini değiştirmem gerekiyo. anasayfa div i göremiyorum.

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Web sitesi
www.edessaweb.com
Anasayfa için catalog/view/theme/temanız/template/common dizininde header.tpl footer.tpl ve home.tpl dosyalarını inceleyin,
modüller için catalog/view/theme/temanız/template/module dizinindeki tpl dosyalarını inceleyin.

ürün detayı, kategoriler, arama sonuçları, kampanyalı ürünler için
catalog/view/theme/temanız/template/product dizinindeki product.tpl, search.tpl, category.tpl ve special.tpl dosyalarını inceleyebilirsiniz.

sahin

OpenCart-TR
Cevaplar için teşekkür ederim.

Her kategoriye resim nasıl eklerim? yani (default temada) masaustu, laptop kategorilerine resim eklemek istiyorum. Css ile alakalı oldugunu bılıyorum ancak ne yaptıysam olmadı.

Şurda bir örnek var.
www.ayhancocuk.com
Mesela akülü araba kategorisine bir resim eklemiş bebek-ana-kucagi-oto-koltugu na başka bir resim.

Default tema üzerinde bu değişikliği nasıl yapabilirim..
Yarımdlarınız için teşekkürler..

Bu soruya cevap verebilecek bir arkadaş yokmu. lütfen acil yardım.