bu arkadaşın attığı mail...
merhaba opencart forum sayfasında konu açmıştım cevap yazmışsınız. teşekkür ederim.
ben opencart kurdum ve yeni bir tema yükledim yalnız tema hata verdi bazı bölümleri hatalı oldu.
şu adresten bakabilirsiniz www.feratv.com
lütfen yardımcı olun nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
buda benim verdiğim karşılık.
Temanın ayarlanması gerekiyor. opencart versiyonu ne kullanıyorsunuz ve tema versiyonu nedir.
1.5.1.3 versiyonu için tam ayarlanmamış ve modüllerin ayarları yapılmamış. Aldığınız tema bozuk demiyorum yanlış anlamayın. Sadece uyarlama yapılması lazım.
Para verip aldığınızı biliyorum , TPL dosyalarını düzenlemek gerektiği için tema dosyasını göndermenizi rica edicem. Akşama kadar bir aksilik çıkmazsa çözeriz.
Hayırlı işler.
bunu dışında MSN den de yazdım. Ama geri dönüş olmadı ben sadece yardım etmek istiyorum sana kardeşim. Birde akşam bekledim evde dosyayı göndereceksin diye verdiğin paranın karşılığını alabilesin diye acil dedin diye ben anlamadım o kadar acilse neden gelmedin üstüne yazınca başkası yok mu diye haliyle bunları da yazdım. Biri yardım etsin arkadaşa lütfen. Bana dert oldu. Yeryel arkadaşım iyi günler dilerim.