Çalışan sitede tema değişikliği

atmel

OpenCart-TR
Ustalar çalışan sitede etma değişikliği yapmak kurulu modul eklentilerin kayıp olmaması için nelere dikkat etmek gerekiyor bunun en az riskli şekilde nasıl yaparım

adsl77

OpenCart-TR
usta değilim :) ama modüllerde kaybın olmaz. mevcut temandaki modülleri ekleyeciğin temayada yüklersen sorun olmaz. tabi yükleyeceğin temayada bağlı. catalog dosyasında değişiklik yapacak tema yüklersen biraz uğraşırsın. temayı gece eklersin tabi yedek almayıda unutma. hangi temayı yükleyeceksin ?

atmel

OpenCart-TR
adsl77' Alıntı:
usta değilim :) ama modüllerde kaybın olmaz. mevcut temandaki modülleri ekleyeciğin temayada yüklersen sorun olmaz. tabi yükleyeceğin temayada bağlı. catalog dosyasında değişiklik yapacak tema yüklersen biraz uğraşırsın. temayı gece eklersin tabi yedek almayıda unutma. hangi temayı yükleyeceksin ?

wala kardeşim kafama göre tema bulamadım kullandığım temayı acemiliğe düzenlemiştim şimdi sipariş felan alıyorum bir gün bile kaybım olmaması gerekiyor akşamları bakım moduna alıp ufak defek uğraşmaya başladım inşallah hallederiz

adsl77

OpenCart-TR
temayı kendin yapacaksan localde çalış. bitince siteye atarsın. o daha garanti olur siteyide kapatmamış olursun

cihantr

OpenCart-TR
Web sitesi
web adresi yok
Aslında aynı tema çok daha güzel olabilir ama şuanki hali bana göre pek hoş görünmüyor. Daha güzel bir tema bul bence veya bu temayı güzelleştir.