Mustafakara
OpenCart-TR
Merhaba yaklaşık 10.000 ürün kapasiteli bitkisel ürün satışı yapılacak bir site için Opencart açık kaynak e-ticaret sitesiyle başlanabilir mi? Site sahibi olarak php , kodlamalar ,tasarım, hosting vb hiçbir bilgimiz yok, Türkiye'de güvenilir sayılacak büyük bir hosting firmasına aylık 140 tl ödeyerek bir hosting satın aldık, opencart 1.5.1. ' i kurmalarını rica ettik kurdular, ( Bu arada kurulum yapılırken admin şifresi hariç diğer şifreler sağlam belirlendi mi, ya da böyle şifreler var mı bilmiyorum.) şimdi siteye tüm yazılar orjinal olmak üzere 10.000 e yakın ürün yükleyeceğiz ve bu yaklaşık 3 yada 4 ayımızı alacak ve ortaklardan biri seo konusunda başarılı, yani bize göre, inşallah bir sene içerisinde dikkat çekecek düzeyde bir isim yapmış olacağız. Sadece pembe maske satan tek ürün siteleri bile google'da ilk sayfalara geldiği zaman yapılan saldırıları duyuyor ve görüyoruz, bunlara bakıldığında bizim bu tür konulara maruz kalmayacağımıza ihtimal yok, sitenin hergün yedeğini alırız almaya ama yine de bilmiyorum. Ücretli e-ticaret sitelerinde beğendiklerimden demo istedim, ama inanın hiçbiri hem indekslenme hemde seo vb konularında opencart'ın yanından bile geçemezler. Opencart'ı kullanırken hacklenme vb olumsuz durumların başıma gelmeyeceğiniz biliyim bir dakika bile durmam hemen opencart'la çıkarım yola ama bahsettiğim konulardaki bilgisizliğimiz bizi çok düşündürüyor,
Bu konuyu okuyan bütün arkadaşlardan detaylı yorum bekliyorum, saygılar.
Bu konuyu okuyan bütün arkadaşlardan detaylı yorum bekliyorum, saygılar.