Bu forum iyice kaydı.....

RedWhite27

OpenCart-TR
Web sitesi
www.leventkorkmaz.com
:dodgy: saçma salak tipler gelip saçma sapan konular acıyor yok sesliguller chat yok ürün tanıtımı şimdide hiç bir özelleştirme ayarı yapılmadan eklenen reklamlar, anlaşılan sayfayla ilgilenen bi tek kişi yok, zamanında bu portalı önerdiğim kişilerden birinin az önce bana gönderdiği bir resmi paylaşıyorum tam bir rezalet. Bundan böyle bende diğer malum opencart destek portalındayım :mad:

Ekli dosyalar

• opencart.png
    opencart.png
    189.8 KB · Görüntüleme: 67

memetalpay

OpenCart-TR
google reklamlarını kasdediyorsan kişi ençok hangi sayfaları geziyorsa o reklamları gösterir . forumda bi sıkıntı yok reklamların yeride gayet düzgün
resimde ekliyorum iyi bak :)

Ekli dosyalar

• forum.jpg
    forum.jpg
    298.2 KB · Görüntüleme: 37

RedWhite27

OpenCart-TR
Web sitesi
www.leventkorkmaz.com
:D kusurabakmada kardeş burası öyle bir ofiski değil +18 sitelere girmek ne birsey indirebilir ne birşey yukleyebilir nede birşey kurabilrisin modem sifresini bile bilsen paylasım alamazsın sırf resmi yuklemek için patrona rica ettim ki! ayrıca inan bana 15 yasımdan beri o tip sitelere ihtiyacım olmadı çok sükür istemedigim kadar ilgi görüyorum ;) hadi ben sapkın gibi ha bire +18 sitelerde geziniyorum bu sacma sapan konulara ne diyeceksin bi ana avrat küfür etmedikleri kalmıs )))) ayrıca o google reklamı degil farkındaysan alakasız bir şey yazıyor altta....

taylan07

OpenCart-TR
geçmiş olsun arkadaşım elimden bi yardım gelmiyor ama konuda görünce hemen yazayım dedim sorunumu :) bu reklam kodlarını nasıl ekledin limitsiz html konusunada yazdım ama forumda cevap veren kimse kalmamış ,sanırım herkes özel paralı site kurdu burayla ilgilenen yok .

memetalpay

OpenCart-TR
Onu bunu bilmem ama bu işin içinde bi iş var

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Bende farkettim bir süredir ilgi ve alaka kesildi forum ile ilgili olarak hatta opencart sürümleri bile yayınlanmaz oldu ki forum sahibi çok iyi bir şekilde ilgileniyordu bir süre önce. Umarım ciddi bir şey yoktur. Kendisini tekrar buralarda görmek istiyoruz :) Bu arada @RedWhite27 o kadar açıklamaya bence gerek yoktu girsen kimene girmesen kimene. Ama @memetalpay durumu açıklamış ki çok doğru söylüyor. Neyse ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam. Bir süredir benimde işlerim vardı ama şu sıralar boştayım.

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Sağ kısımdaki reklamlar Alman bir firma tarafından yayınlanıyor.

Bizim eklediğimiz kod ucuzu.com a ait.

Bu kod içinde partner arama sitesinin reklamı çıkabilmesi normalde imkansız.

Nitekim gösterdiğiniz ekran resminde ads by.... birşeyler yazıyor.

Sizden başka hiç kimse bu tarz reklam gördüğünü iddia etmiyor.

Dolayısıyla bu konu büyük ihtimalle internete girdiğiniz ağın yerel ayarlarıyla alakalı olabilir.