masteryoda
OpenCart-TR
arkadaşlar,
forumda bu konu ile alakalı iki sayfayı inceledim ancak sonuç henüz yok.
Bayi yada siz ne isim verirseniz, kendi ürününü ekleyecek güncelleyecek,
bunun içinde bir adet kısıtlı yetkide admin kullanıcı oluşturduk tamam.
ama giriş yapınca admin panele, diğer herkesin ürünlerinide görebiliyor dolayısı ile edit leyebiliyor ?
ama, sadece kendi eklediği ürünleri görebilsin ki başkasının ürününe zarar veremesin.
yetki gurubunda;
catalog/product : erişim yetkisi verildi
catalog/product : değiştirme yetkisi verildi
mysql de, user_group tablosunda ki, permission alanında opencart ın bizim grup için oluşturduğu kod ise şu:
a:2:{s:6:"access";a:1:{i:0;s:15:"catalog/product";}s:6:"modify";a:1:{i:0;s:15:"catalog/product";}}
Çözüm için aklıma gelen bazı seçenekler:
1. buradaki kod ile oynayarak mesela bir where cümleciği ekleyerek
2. ilgili tüm php veya tpl dosyalarında kod düzenleyerek
3. yönetim paneli üzerinden (hala bilmediğim bi yöntemi varsa)
Arkadaşlar, bu site ile tanıştığım gün çok sevmiştim ki halada seviyorum.
Tüm arkadaşlar için bi çok sayfada istediğiniz düzenlemeler ile ilgili de bir destek dosyası hazırladım.
Yakında sizlerle paylaşacağım.
Bu arada yukardaki konuya hiç ilgi gösterilmemiş olmasına şaşırdım, özellikle admin ve mod arkadaşları ilgilendiren bir konu olmasına karşın.
arkadaşlar hala kimse bi cevap yazmadı sanırım bilen yada benim gibi uğraşan olmadı bugüne dek.
forumda bu konu ile alakalı iki sayfayı inceledim ancak sonuç henüz yok.
Bayi yada siz ne isim verirseniz, kendi ürününü ekleyecek güncelleyecek,
bunun içinde bir adet kısıtlı yetkide admin kullanıcı oluşturduk tamam.
ama giriş yapınca admin panele, diğer herkesin ürünlerinide görebiliyor dolayısı ile edit leyebiliyor ?
ama, sadece kendi eklediği ürünleri görebilsin ki başkasının ürününe zarar veremesin.
yetki gurubunda;
catalog/product : erişim yetkisi verildi
catalog/product : değiştirme yetkisi verildi
mysql de, user_group tablosunda ki, permission alanında opencart ın bizim grup için oluşturduğu kod ise şu:
a:2:{s:6:"access";a:1:{i:0;s:15:"catalog/product";}s:6:"modify";a:1:{i:0;s:15:"catalog/product";}}
Çözüm için aklıma gelen bazı seçenekler:
1. buradaki kod ile oynayarak mesela bir where cümleciği ekleyerek
2. ilgili tüm php veya tpl dosyalarında kod düzenleyerek
3. yönetim paneli üzerinden (hala bilmediğim bi yöntemi varsa)
Arkadaşlar, bu site ile tanıştığım gün çok sevmiştim ki halada seviyorum.
Tüm arkadaşlar için bi çok sayfada istediğiniz düzenlemeler ile ilgili de bir destek dosyası hazırladım.
Yakında sizlerle paylaşacağım.
Bu arada yukardaki konuya hiç ilgi gösterilmemiş olmasına şaşırdım, özellikle admin ve mod arkadaşları ilgilendiren bir konu olmasına karşın.
arkadaşlar hala kimse bi cevap yazmadı sanırım bilen yada benim gibi uğraşan olmadı bugüne dek.