Basit Kargo Ayarları ve Detaylı Kargo Ayarları ?

appachii

OpenCart-TR
Arkadaşlar öncelikle çok araştırmama rağmen basit kargo ayarları nasıl yapılır bir kaynak bulamadım. Bu konuyu okuyabileceğim veya izleyebilecğim bir kaynak var mı ?

Diğer ve benim için en önemlisi. Yurtdışı siparişlerinde şöyle bir şey yapmak istiyoruz. Örneğin Fransadan aldığımız bir 7-8 ürünü olan sipariş var diyelim.

Fransa için sabit 30TL kargo+ürünlerin ağırlığına göre kargo şeklinde bir modül varmıdır ? Ya da nasıl yapabilirim ? Bilen arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
Var olan iki kargo modülünü birleştirerek çok zorlanmadan bu sonuca ulaşabilirsiniz.
Öncelikle iki modülüde kopyalayın sonra kodlardan ayıklayarak iki modülü bir modüle çevirebilirsiniz.

appachii

OpenCart-TR
Hocam yeniyim ben opencartta da. Hangi varolan 2 modül ? Modüllerin adı nedir ve birleştirme olayını nasıl yapıcağım. Kısa bilgi verebilirmisin ?
filmseverr' Alıntı:
Var olan iki kargo modülünü birleştirerek çok zorlanmadan bu sonuca ulaşabilirsiniz.
Öncelikle iki modülüde kopyalayın sonra kodlardan ayıklayarak iki modülü bir modüle çevirebilirsiniz.

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
Ağırlık Orantılı Kargo + Parça Başına Kargo Fiyatı + Sabit Kargo Fiyatı isimli modülleri çoğaltıp içinde kodlarla ekle çıkar ile az biraz bilginiz varsa istediğiniz modülü rahatlıkla yapabilirsiniz.

appachii

OpenCart-TR
Hocam opencartta daha önce modül hazırlamadım. Yanlış bişi yapmak da istemiyorum. Eğer vaktin varsa bu modülü benmim için ne kadara hazırlayabilirsin ?
filmseverr' Alıntı:
Ağırlık Orantılı Kargo + Parça Başına Kargo Fiyatı + Sabit Kargo Fiyatı isimli modülleri çoğaltıp içinde kodlarla ekle çıkar ile az biraz bilginiz varsa istediğiniz modülü rahatlıkla yapabilirsiniz.

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
Bugün baya yoğunum vede uykusuzum cafelere powerb kurulumları falan yapmaya başladım ama senin içinde uygunsa cuma sabahı bakıcam vede basitse cumartesi sana eklerim buraya karışıksa ancak ücreti görüşürüş tamam basit birşeyse paraa vermeye gerek yok kodları incelim sana dönerim ben.

appachii

OpenCart-TR
tmmdır hocam saolasın senden haber bekliyorum. özelden konuşuruz hakkın neyse anlaşırız hocam.
filmseverr' Alıntı:
Bugün baya yoğunum vede uykusuzum cafelere powerb kurulumları falan yapmaya başladım ama senin içinde uygunsa cuma sabahı bakıcam vede basitse cumartesi sana eklerim buraya karışıksa ancak ücreti görüşürüş tamam basit birşeyse paraa vermeye gerek yok kodları incelim sana dönerim ben.