osdem66
OpenCart-TR
Arkadaşlar sitemde daha öcne ücretli satışa sundugum Asel mavi ve Asel Kırmızı temalarını ücretsiz paylaşıma sunuyorum...güle güle kullanın...
Asel Mavi Demo
Asel Kırmızı Demo
Asel Mavi Demo
Asel Kırmızı Demo
irembagi' Alıntı:yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ben temaları kurmadan demo siteden bakmıştım doğrudur ancak fevri bir davranış değil sadece farkettiğim birşeyi paylaşmak istedim tekrar özür dilerim
ayrıca temalarınızdan topc_org001 002 0021 olanlar çok hoş bunuda belirtmek isterim
ellerinize sağlık
guneydesign' Alıntı:Kategori Menüsü nü kendimiz yapsak nasıl entegre edebiliriz ? mesela bu adresteki menüyü veya buna benzeri nasıl opencart'a ekleriz ?
menü Örneği http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/slashdot.htm
Yeni Üyelere Konu Açma Yasağı getirilmiş Çok Güzel Olmuş yeni üye olarak çok sevindim Bence çok daha fazla yasak getirilmeli mesela yeni üyelere ABDEST siz Oturum açma yasağı olmalı ..!
15 mesaj yazmayan konu açma yetkisi olmayacaksa ne anlamı kaldı forumun.
Acemisi olduğum konuda nasıl msj yazıp insanları yanıltayım Genel bir forum değil burası opencart üzerine konu açarak üstadlardan yardım alıyoruz
şimdi herkes 15 mesajı doldurmak için abuk sabuk msj yazacak sizde bunu takip edip bu mesajları sileceksiniz... Bence gereksiz yere konu açanlara bunu uygulasanız çok daha mantıklı
Tezat = Mehter marşı 1 ileri 2 geri gidiyoruz
osdem66' Alıntı:Nasıl yok anlamadım acarmısın temada ürün kateogrisi olmaz product kalsörü içerisinde categorileri gösterme sayfası ve modüle içerisinde de catecory block modülü vardır ve dosyalar içerisinde mevcut ve üreticiler modülüde normal calışıyor demo linki ne bakabilirsin sizin yüklemeinizde bir hata olablir...
Ayrıca bunların olmaması münkün değil ki olmadıgını varsayalım.. o zaman direk default temadaki aynı isimli modülü kullanır.. bir yanlışınız var..
Kontrol edince simdi fark ettim arkadaşımız malesef temayı kurarak degil demoya bakarak yorum yapmış nalaşılan.. Bneim demo sitesinde katgoriler sag tarafta birden fazla demo yüklü oldugu için o sekilde ayarladım ayrıca manifactures sayfasıdaki de hata dedigi ise kısa acıklama için comtroller klasörü içerisine bir kod eklenmesi gerekir o benim demo sitesinde ekli olmaıdıgı için hata veriyor.
Aldığınız hataları acık olarak yazarsanız daha yapıcı bir eleştiri olur kurmadan etmeden dosyalara klasörlere bakmadan bu sekilde yorumlardan kusura bakasın arkadas ben kasıt ararım...ki arkadaşımız benim demo sitemde kategori modülünnü kapalı olabilcegini bile düşünmeden fevri hareket ederek böyle bir yorum yapmıştır. neyse onada tşk ler...
'description' => $result['description'],
'description' => strip_tags(substr(html_entity_decode($result['description']),0,150))."...",