Arama motorlarında çıkan kelimeler ve tanıtım yazısını nasıl düzenleyebiliriz?
A ajanramos OpenCart-TR Katılım 21 Mar 2011 Mesajlar 29 Tepkime puanı 0 Puanları 0 28 Mar 2011 #1 Arama motorlarında çıkan kelimeler ve tanıtım yazısını nasıl düzenleyebiliriz?
tolga35 OpenCart-TR Katılım 28 Mar 2010 Mesajlar 185 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Konum izmir 29 Mar 2011 #2 Arama motorlarında çıkan kelimeler için ürün eklerken seo kısmını doldurmanız gerekli. Tanıtım yazısı içinde : Admin Paneli>Genel Ayarlar>Mağaza Başlık ve Meta Açıklaması buradan düzenliyorsunuz
Arama motorlarında çıkan kelimeler için ürün eklerken seo kısmını doldurmanız gerekli. Tanıtım yazısı içinde : Admin Paneli>Genel Ayarlar>Mağaza Başlık ve Meta Açıklaması buradan düzenliyorsunuz
A ajanramos OpenCart-TR Katılım 21 Mar 2011 Mesajlar 29 Tepkime puanı 0 Puanları 0 6 Nis 2011 #3 Arama Motoru Kelime Ayarı Arama motorlarında arama yapıldığında çıkan tanıtım yazısı falan nasıl ayaryabiliriz.Ayrıca ürünler için nasıl optimizasyon nasıl yapılır?
Arama Motoru Kelime Ayarı Arama motorlarında arama yapıldığında çıkan tanıtım yazısı falan nasıl ayaryabiliriz.Ayrıca ürünler için nasıl optimizasyon nasıl yapılır?