ahmetoz92' Alıntı:
Öncelikle ilgin için çok teşekkür ediyorum.. okadar memnun oldum ki sizin gibi süper birisiniz. ayrıca sizi msn ekliycem..
dosyaları yukledim. sol çalıştırken şu hatayı aldım
SQL sorgusu:
ALTER TABLE `product` ADD COLUMN `doviz_kur` DECIMAL( 15, 4 ) NOT NULL ;
MySQL çıktısı: Belgeler
#1060 - Duplicate column name 'doviz_kur'
1 de kur fiyatı girdiğimde şu hatayı veriyor..
Error: Unknown column 'doviz_cins' in 'where clause'
Error No: 1054
UPDATE product_option_value SET price = (SELECT value FROM currency WHERE code=doviz_cins ) * doviz_kur
MySQL çıktısı: Belgeler
#1060 - Duplicate column name 'doviz_kur'. Bu hata zaten eklemişsin aynı alanı tekrar eklemeye çalışıyorsun hatası
Error: Unknown column 'doviz_cins' in 'where clause'
Error No: 1054
Bu hata ise mysql in bir bug olayından kaynaklanıyor olabilir mysql versiyonun nedir? veya doviz_cins alanını tabloya eklememiş olabilirsin.
ntopcugil' Alıntı:
kurdum sql ve dosyalar tamam ancak ürünlere tıklayınca şöyle bir hata alıyorum:
Notice: Undefined index: doviz_kur in ....\catalog\controller\product\category.php
ve sitedeki yazı karakterleri bozuluyor
sorun nedir acaba?
admin sayfasında da ürün eklerken
Notice: Undefined index: weight_class_id in ...\admin\controller\catalog\product.php on line 936Notice: Undefined index: length_class_id in ...\admin\controller\catalog\product.php on line 976
böyle bir hata çıkıyor. sanırım siz kendi sisteminize başka modüller eklediğiniz için bu kadar hata veriyor diye tahmin ediyorum. Sadece kodları ve eklenmesi gereken sayfaları verebilirseniz çok daha işimize yarar. ben kendi çapımda düzeltmeye çalıştım. şimdilik sistem çalışıyor gibi görünüyor elinize sağlık
yazı karakterlerinin bozulması türkçe dil dosyasını yüklememiş olmanızdan kaynaklanıyor gibi geldi bana
admin sayfasında aldığınız hata sanki versiyon farkından kaynaklanıyor çünkü weight_class fonksiyonu ile ilgili hiç bir değişiklik yapmadım
bendeki versiyon 1.5.0.3
kolay gelsin