RE: [MOD] Ana Sayfa Ürün Sayısı Değiştirme Modulu
Anasayfada istediğiniz kadar ürünü göstermek için benim gibi son ürünler modulünü kullanıyorsunuzdur. Ancak ne varki bu modülü aktif ettikten yani hosta yükledikten sonra eğer anasayfada hoşgeldiniz yazısının altında flash varsa ne yapsanız dahi yok oluyordu. hatta modülü kapatsanız bile sorun çıkarıyordu.
işte bende buna bi çözüm olarak home. php dosyasında değişiklik yaptım biraz denedim oldu. flash denemedim gerçi ama admin sayfasında Hoşgeldiniz Mesajı: olarak bişeyler karaladım ve istediğim oldu. eklediğim yazıyı anasayfada görüntüleyebildim.
isterseniz kodları vereyim hemen lafı fazla uzatmadan.
BU İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE MUHAKKAK HOME.PHP DOSYASININ YEDEĞİNİ ALMAYI UNUTMAYIN.
ilk olarak
catalog\controller\common klasörüne girin ve home.php dosyasını herhangi bir editörle açın ben dw öneririm.
açtıktan sonra
Kod:
$this->data['text_latest'] = $this->language->get('text_latest');
kodunu bulun ve hemen üstüne bu kodu ekleyin.
Kod:
if (!$this->config->get('config_store_id')) {
$this->data['welcome'] = html_entity_decode($this->config->get('config_description_' . $this->config->get('config_language_id')), ENT_QUOTES, 'UTF-8');
} else {
$store_info = $this->model_setting_store->getStore($this->config->get('config_store_id'));
if ($store_info) {
$this->data['welcome'] = html_entity_decode($store_info['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8');
} else {
$this->data['welcome'] = '';
}
}
ekleyip kaydedin. işlem tamamdır.
Düzenleme: Arkadaşlar flashda ekledim sorun çıkmadı. istediğiniz kadar ürünü gösterebilir ve flash yayınlayabilirsiniz anasayfada...
ikinci sitemde de yukarıdaki kodu kullandım. hiç problem yok.